2015 e годината на овцата, не се препоръчва сключване на брак, бъдете внимателни с парите

21 декември 2014 10:31   1 коментар   10242 прочита


Според китайския хороскоп през 2015-та изпращаме годината на Коня, за да посрещнем годината на Овцата. Какво разказва зодиакът за родните под знака на Овцата и за какво да се подготвим през новата година?

Овцата като зодиакален знак

Осмият по ред знак в китайския хороскоп е Овцата (някъде се среща още като Коза). Тя е интересен представител на зодиака, защото съчетава противоречиви качества. От една страна, тя търси хармония и спокойствие, обича комфорта и уюта на дома, търси закрила и подкрепа в хората около нея. Освен това родените под знака на Овцата са хора на изкуството, естети, които обичат да изпипват детайлите и да се любуват на красивото. Овцете са известни също като добри и възпитани хора, упорити и сериозни в работници.

От друга страна обаче, представителите на зодията имат и някои неприятни недостатъци. Овцете са известни с това, че са песимисти, плахи са и несигурни, винаги са подготвени за най-лошото и обичат да бягат от проблемите, вместо да ги решават. Често проявяват капризи и лесно се тревожат. В работата не подходящ избор за лидери.

Любопитно е, че тази година в Китай планираните раждания са били повече, тъй като бъдещите родители са суеверни и предпочитат бебето им да се роди в годината на Коня, а не на Овцата, за да може детето да няма негативно мислене.

Овцата е съвместима с зодии като Прасе, Кон и Заек, тъй като стимулират положителните й черти на характера и тушират недостатъците. Несъвместима е с Бик, Петел и Куче.

Родените под знака на Овцата са Памела Андерсън, Никол Кидман, Робърт де Ниро, Мел Гибсън, Брус Уилис, Джулия Робъртс, Кейт Хъдсън.

Разновидности на Овцата според китайския хороскоп

Като при всяка друга зодия от китайския хороскоп, Овцата също има 5 разновидности. Тази година е годината на дървената овца.

Дървена овца – образована, възпитана, премерена в думите си, дипломатична, великодушна, изобретателна, но освен това лесно се влияе от чуждото мнение и това замъглява обективната й преценка.

Метална овца – организирана, подредена, доброжелателна, толерантна и либерална, открита, но също много тиха и плаха.

Огнена овца – известна със сложния си характер, импулсивността си, има авантюристичен дух, обича приключенията, пътуванията, много емоционална.

Земна овца – енергична и много активна, трудолюбива до толкова, че не й остава време за почивка, добър и верен приятел, грижовна, но също така обича много да харчи за близките си (понякога дори неразумно).

Водна овца – амбициозна, работлива, общителна, забавна, но освен това много наивна, често я подлъгват и обича да пази тайни.

Какво да очакваме през 2015-та?

На 7-ми февруари 2015г официално навлизаме в годината на дървената Овца. Цветът за 2015-та според китайския хороскоп е синьо-зеленият, елементът е дърво, а късметлийското число – 8.

Прогнозите за 2015-та според китайския хороскоп са смесени. От една страна, ни очакват много промени, най-вече в професионален план. Възможни са смени на позициите, преориентиране, идеята е да се намали натоварването и да се облекчи работата. Тъй като Овцата е естет, годината ще е успешна за хора, които са в сферата на изкуството и които се занимават с изкуство.

Всички трябва да са внимателни с парите, защото са възможни някои финансови затруднения и непечеливши инвестиции.

Тъй като Овцата е известен песимист, повечето хора ще бъдат по-негативно настроени през годината. Затова целта на 2015-та е да запазим позитивното мислене и надеждата, които годината на Коня ни донесе.

В любовен план, през годината не се препоръчва за сключване на брак, тъй като се смята, че Овцата е твърде прагматична и в случая подобно обвързване може да бъде провокиране от евентуален бонус (наследство, данъчно облекчение, социална помощ). Женените двойки пък трябва да са по-внимателни с половинките, защото често може да има караници, предизвикани от проявени капризи.* Rozali.com


Още за: хороскоп   година   знак   Още от: Живот

Принтирай статия
1 коментар
21 Декември 2014 22:03 | ДО ЧАЛГАТА
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

сички ЧАЛГАРКИ СА РАЖДАНИ В ТАЯ ГОДИНА.... ХА ХА ХА




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар




Въведете кода от картинката