Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ќеописуема трагеди€: ѕочина ћари€нна, на ко€то 7 болници отказаха помощ, 3 деца останаха без майка ”никален метод: ≈то как да изберем най - добрите токчета.... “€ е най Ц добрата модна блогърка, нейни€т фантастичен стил ще ви остави без думи... (—Ќ»ћ »)
   –егистрац舫абравена парола

»зрод! 42-годишен арестуван, сложил отрова в кисело мл€ко за търговската мрежа


7 октомври 2017 10:06   4360 прочита ¬ град ’але, източна √ермани€, е арестуван 42-годишен мъж по подозрение, че е заразил кисело мл€ко в н€колко супермаркета, съобщава ЅЌ–, позовавайки се на ƒѕј. ѕри полицейска проверка е установено, че в един от случаите действително има кисело мл€ко, заразено с опасна за здравето субстанци€.

«аподозрени€т сам се е обадил в полицейското управление, но не е отправ€л заплахи, уточни говорител на полици€та. ћиналата седмица полици€та в Ѕаден-¬юртемберг залови мъж, който призна, че е сложил силно отровни€ етиленгликол в бурканчета с детска храна.

ќще за: арест  мл€ко  супермаркет ќще от: ∆ивот

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.