Ќовините на югозападна Ѕългари€
ћоето адско сгод€ване:  оленичи и извади пръстен, а аз в същата секунда изб€гах от него завинаги!  ръв навс€къде:  уче разкъсало крадец, опитал да ограби къщата, собствениците заварили сцена от филм... ћодни аксесоари: ÷ветни чанти на марката Hermes (—Ќ»ћ »)
   –егистрац舫абравена парола

 ак √еорги »лиев спасил детето на  око ƒинев и јнели€ от кошмарна драма


19 март 2017 09:27  1 коментар   14719 прочита»вон, дъщер€та на  око ƒинев и фолкдивата јнели€, дължи живота си не само на своите родители, но и на техни€ кум и вече покойник - разстрел€ни€ преди 12 години бос на ¬»— 2 √еорги »лиев. Ѕлагодарение на мощните връзки и, разбира се, на куфарчето с долари в багажника на мерцедеса си бивши€т борец направил и невъзможното, за да се роди отрочето на ƒиневи живо и здраво.

Ќа сватбата на 1 юни 2003 г. бременната булка е в началото на трети€ месец, а в последните дни на същата година звездата дава живот на дъщер€ си »вон. Ќа младото семейство ∆оро »лиев кумува заедно с жена си ћа€, а за борческата сватба и до днес се нос€т легенди. «а венчавката в столични€ храм "—вета Ќедел€" пред ÷”ћ младоженците пристигат с б€л "Ћинкълн", специално подсигурен от кума. ¬ тон с лимузината е и митични€т ъндърграунд бос, в б€ло от глава до пети. ѕоне 50 души цивилни борчета от бригадата на √лавни€ бд€т тихомълком за живота му, приключил точно две години след брака на един от най-верните му авери  око ƒинев и чалга певицата, припомн€т хора, присъствали на сватбата.

—коро след не€ обаче се по€в€ват първи пукнатини в семейната идили€. јнели€ вече е в напреднала бременност, но щастието й от очакването на първата й рожба е помрачено. ћакар да има все още време до термина, певицата получава болезнени контракции и се налага по спешност да бъде приета в болница. ѕървите изследвани€ са ужас€ващи за бременната чалга дива. јнели€ изжив€ва неверо€тен шок заради съмнени€, че има опасност да изгуби бебето. "“ова беше един от най-трудните моменти в живота ми. »маше съмнени€, че съм болна от рак. Ѕ€х и много малка, само на 21, и само аз си знам как преминах през този кошмар", признава јнели€.

«аради болезнените спомени звездата отказва да навлиза в подробности какъв точно е бил здравословни€т й проблем, но гинеколози коментират, че раковите забол€вани€, които могат да възникнат по време на бременност, са най-често рак на шийката на матката, рак на гърдата, рак на щитовидната жлеза, лимфом на ’оджкин и меланома.

¬ този инфарктен момент се намесил кумът на певицата. √еорги »лиев уредил јнели€ да бъде приета във ¬»ѕ болница, в ко€то сред пациентите били само политици и дипломати. Ѕременната жена на  око ƒинев била изследвана с най-модерната за преди 14 години апаратура, ко€то, за щастие, отхвърлила съмнени€та за опасната диагноза.

Ќо последните месеци от бременността си јнели€ изкарала на легло. ѕрез този период €вно не е получила очакваната от съпруга си подкрепа, тъй като именно този момент става причина бракът им да се пропука и не след дълго да приключи с развод. "“ри месеца останах в болница за задържане на плода. ¬сичко това се отрази на брака ми. —  око не можахме да преодолеем всичко", признава јнели€. Retro. bg

ќще за: √еорги »лиев  дете   око ƒинев ќще от: ∆ивот

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

21 март 2017 09:09 | 777
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

“јя ко€то виждате до √еорги »лиев обикал€ по български вузове и се представ€ за доцент а в същото време пласира наркотици, а насто€щи€ и вид е ужасен тежи 220 кг.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.