Ќовините на югозападна Ѕългари€
»стинско чудо!  орен побеждава рака ћа€ ћанолова през сълзи за любовта, рака и войната й като омбудсман: ѕолучавам заплахи, но н€ма да с... ”никална маска за лице, ко€то премахва бръчките, ето как да € приготвите....
   –егистрац舫абравена парола

Ћошо й се пише: Ѕила снайперист на »ƒ»Ћ, сега € чака страшно наказание...


13 септември 2017 09:44   5231 прочитаЋинда ¬енцел, германската тийнейджърка, ко€то се бори заедно с »ƒ»Ћ, наскоро беше арестувана в ћосул и за€ви, че иска да се върне у дома.

Ћошо й се пише обаче, защото »рак открил съдебен процес срещу не€. Ћинда е застрашена от смъртно наказание и германските власти се опитват да се бор€т, за да € спас€т от екзекуци€. ƒори съдът да се откаже от смъртно наказание, т€ ще остане дълги години в затвор в »рак.

Ћинда изб€гала от дома си през 2016 година.  ачила се на полет за »станбул, а след това група на »ƒ»Ћ € прехвърлили в »рак. “ам т€ променила името си на ћириал и религи€та си в исл€м, а германските власти € об€виха за потенциална терористична заплаха.

Ћинда, очевидно разстроена и недоволна, решила да напусне родни€ си град и да започне приключението на живота си.

"Ѕ€х снайперист и убих много от вашите войници, това беше мо€та задача", признава 16-годишната германка след ареста.

ћедиите по-късно съобщиха, че тийнейджърката е казала, че съжал€ва за присъедин€ването към »ƒ»Ћ.

"»скам само да се махна от тук, искам да изб€гам от войната, оръжи€та, просто искам да отида при семейството си", пишело в медиите.

Tocka.com.mk
¬ени »ванова

ќще за: Ћинда ¬енцел  »ƒ»Ћ  арест  ћосул ќще от: ∆ивот

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.