Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ой вл€зъл в болничната ста€ на покойната си жена за последен път: ¬ид€л мъж да прави секс с т€лото ... Ќеописуема трагеди€: ѕочина ћари€нна, на ко€то 7 болници отказаха помощ, 3 деца останаха без майка ”жас€ваща съдба: »скала да увеличи гърдите си, вместо това съсипала живота си
   –егистрац舫абравена парола

“рагеди€! —епсис уби дете в болница! »ма ли зараза?!


12 октомври 2017 11:40   6680 прочитаѕореден скандален случай за починало дете – новородено е починало заради сепсис, като майката се съмн€ва, че това се е случило заради лекарска немарливост.

Ѕебето ≈мануил умира на седми€ ден от престо€ си в „ѕирогов”. “ой е роден в „ћайчин дом”, но майката – д-р ≈лена Ћеви, ко€то също е акушер-гинеколог, казва пред Ќова телевизи€, че синът ѝ е прекарал дни в хирургично отделение, а там има сериозна опасност от зараза – защото е бил в контакт с персонала.

≈мануил е имал нужда от операци€, защото е имал вродена аномали€ – храната, ко€то поема, не може да стигне до стомаха му. «атова и е минал през „ѕирогов”.

ѕреди смъртта на ≈мануил, на два пъти в „ѕирогов” е викан реаниматор, защото детето е било в€ло и не се е хранело добре. ≈мануил обаче е приет в реанимаци€ чак към 6:20 часа сутринта – според ≈лена прекалено късно и в момент, когато в 99% от случаите изходът е летален.

„ћедицински одит” е направил проверка, като и в „ћайчин дом”, и в „ѕирогов” не са открити признаци на вътреболнична инфекци€.

¬се пак експертите признават, че е възможно сепсисът да е предизвикан от вътреболнична инфекци€. »зследвани са взети проби от ушни€ канал на детето и не е установено нищо.

ћайката обаче си търси правата в съда./Fakti.bg/

ќще за: случай  сепсис  зараза ќще от: ∆ивот

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.