Ќовините на югозападна Ѕългари€
«ловеща съдба сполет€ чалга ветераните, удариха дъното! „ай от коприва гони алергиите ƒизайнерка сътвори дрехи от кравешки тор! ¬ижте ги
   –егистрац舫абравена парола

»стори€та на ћартина и нейните операции!  ак хубаво момиче се превърна в "черно Ѕарби" и плаши с вида си, вижте


21 април 2017 09:17  1 коментар   2534 прочита28-годишната ћартина Ѕиг е стюардеса от √ермани€ и казва, че винаги е мечтал за това да се превърне в „екзотична Ѕарби“. ћечтата си постигнала с множество пластични операции и още по-многобройни посещени€ на солариум. ј резултатите? ¬ижте сами. “ака изглеждала ћартина преди всички хирургически интервенции.

“€ пожелала да прилича на ѕамела јндерсън, но след като постигнала целта си, заключила, че ѕамела н€ма „достатъчно извивки“, така че решила да € надмине. ќсвен това, искала и да види колко точно може да потъмнее.

¬сичко започнало през 2012 г., когато искала да стане манекенка. “огава първо тръгнала на солариуми, после преминала на инжекции с мелатонин. » нищо не е било достатъчно тъмно за не€, нито пък гърдите й били достатъчно големи. „Ќе искам да имитирам звездите. »скам да създам уникален, екзотичен Ѕарби вид с тъмна кожа, платинени косата и много големи извивки. “ака искам да изглеждам“, казва т€. » както казва, в момента е доволна от външни€ си вид, защото точно за това и мечтала винаги. ¬ече си е направила всички операции, освен тази за повдигане на седалището, за ко€то казва, че ще € направи тази година.

¬ъв всичко това € подкреп€ и партньора й, който също използва инжекции за потъмн€ване. „Ќе исках точно цв€т като на ћартина, но със сигурност € подкреп€м и ми харесва как изглежда“, казва той и добав€, че се гордее, че е мъж на жената с най-големите гърди в ≈вропа. „Ќад€вам се, че ћартина и в бъдеще ще продължи да увеличава гърдите си, бедрата и устните и че ще продължи с инжекциите“, казва той, защото см€та, че след вс€ка операци€ т€ става все по-хубава.

ќще за: истори€  ћартина  операции ќще от:  расота

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

21 април 2017 16:59 | ћ»Ћ≈Ќј
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

’ора, какво ¬» става?
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.