Ќовините на югозападна Ѕългари€
ћоето адско сгод€ване:  оленичи и извади пръстен, а аз в същата секунда изб€гах от него завинаги! ¬нимание! ƒен€т е специален, никакви изневери и креватни изпълнени€, въздържание и още ..... —нимка: ezine.bg—ладко изкушение: »талиански десерт с шоколад и извара
   –егистрац舫абравена парола

»звестната наследница без ‘отошоп: ѕак изглежда прекрасно! (—Ќ»ћ »)


18 май 2017 08:58  1 коментар   4440 прочита—ъздателите на модни кампании са истински майстори в използването на Photoshop. «вездите в своите реклами винаги изглеждат перфектно. ¬ъпреки това, когато те се по€в€т на необработени снимки, се вижда как те наистина изглеждат. ѕример за това са новите снимки на јйлънд Ѕолдуин.

ƒъщер€та на јлек Ѕолдуин и  им Ѕейсинджър, ко€то този октомври ще навърши 22 години, се по€ви на плажа в ћалибу.

»звестната наследница, ко€то има зад гърба си повече успешни модни кампании, изглежда добре, но вижте колко се различава нейни€ реален вид от този на професионалните снимки от модните кампании.

Ќа известната манекенка, за ко€то казват, че е перфектната комбинаци€ от знаменитите й родители, е невъзможно да се намери недостатък, дори на необработените снимки т€ е прекрасна.

Tocka.com.mk
¬ени »ванова

ќще за: снимки  дъщер€  плаж ќще от:  расота

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

18 май 2017 18:52 | ћитю ѕищова
ќценка:
0
 (
4
 гласа)

» двете, д€до попе, и двете!...
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.