Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕилешки шишчета по тайландски ’лорела почиства организма от тежки метали и подобр€ва храносмилането Ћесно и вкусно! –улца от тиквички с пълнеж от крема сирене с копър и пресен чесън
   –егистрац舫абравена парола

∆ена на всички времена! » на 81 г. —офи€ Ћорен е както на филмите


20 март 2017 09:54   3253 прочита≈дна от най-големите холивудски актриси и носителка на „ќскар“, 81-годишната —офи€ Ћорен изглежда впечатл€ващо добре. ¬ това нещо се убедиха и водещите лица на модната къща ƒолче и √абана, като й дадоха рол€ в новата реклама за италианската марка.

— тази реклама ƒолеч и √абана искат да подчерта€т, че те са извън времето, винаги са на мода и актьорите от 50-те години на минали€ век могат да ги представ€т най-добре. јктрисата, ко€то се е снимала с великаните на киното като  ари √рант,  ларк √ейбъл, ћарчело ћастро€ни и др., все още си€е. "“ова нещо все още може да се случи. ѕо н€какъв начин аз съм във всички времена и много ми харесва това, че все още мога да работ€", казва Ћорен за италиански€ всекидневник " ориере дела —ера".

–ежисьор на клипа е ƒжузепе “орнаторе, същи€т който режисира музикални€ клип на ≈нио ћориконе за известни€ филм "»мало едно време на запад". ѕо-рано —офи€ Ћорен участва и в кампани€та на клипа за червило на ƒолче и √абана.PIK. bg

ќще за: —офи€ Ћорен  лица  къща ќще от:  расота

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.