Ќовините на югозападна Ѕългари€
—ензационна сделка! ћомиче об€вило девствеността си на търг за Iphone 8:  огато вл€зла в ста€та и ви... Ќобелови€т лауреат ’аралд ÷урхаузен: ¬ируси причин€ват рак 10-годишно момче оцел€, след като падна от 30-метрова височина в Ќиагарски€ водопад
   –егистрац舫абравена парола

 азват, че »рина Ўейк е родила преди дни, погледнете т€лото ѝ


20 април 2017 09:22  1 коментар   7100 прочита азват, че 31-годишната манекенка »рина Ўейк преди н€колко седмици е родила, станала майка на момиченце. —лед ¬еликден обаче т€ показва своето т€ло на плажа. ¬€рвате ли, че това е т€ло на жена, ко€то е родила преди дни, погледнете.

Ќейни€т любим Ѕрадли  упър изчезна за кратко от полезрението, но скоро ще се по€ви заедно с Ћейди √ага в мюзикъл, на който той е режисьор. »рина забрави –оналдо, с когото бе дълги години.

ѕет€ √еоргиева

ќще за: »рина Ўейк  майка  момиченце ќще от:  расота

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

21 април 2017 08:37 | мари€
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

≈ и, какво от това, вместо да показвате нещо нормално и естествено вие ни набутвате фалша и защо после има толкова анорексички в Ѕългари€. ∆урналистите издигате в култ пошлостта и арогантността, вместо да се грижите повече за духовните ценности и идеали. јбе вие журналистите сте ....., н€мам думи с които да ви опиша.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.