Ќовините на югозападна Ѕългари€
“отално погрешните съвети за красота! —прете да правите това ћедицинска сестра - чудовище: «аподозр€на за убийството на повече от 60 деца  ардиолози алармират: —ърцебиенето е смъртоносно!
   –егистрац舫абравена парола

¬ перфектна форма на 63: ћайката на Ѕионсе не спира да демонстрира красота и стил в »нстаграм


10 януари 2017 12:04   4492 прочита огато имаш дъщери като Ѕионсе и —оланж, тр€бва да бъдеш поне приблизително поддържана и добре облечена. “ова добре знае и “ина Ќоулс, 63-годишната дама и майка на две супер успешни жени в света на шоубизнеса.

¬ много случаи Ѕионсе е за€в€вала, че точно майка й избира дрехите, които т€ носи на изпълнени€, а това е започнало още от времето на Destiny`s Child, така че не е чудно, че “ина чудесно се вписва в модните тенденции.

—амо преди н€колко дни “ина навърши 63 и в тази чест ви показваме най-добрите модни моменти на съвременната, славна майка, ко€то ежедневно сподел€ по малко от сво€ стил в »нстаграм:Crnobelo.com
ѕревод и редакци€: ¬. “опалска

ќще за: форма  майка  Ѕионсе ќще от:  расота

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.