Ќовините на югозападна Ѕългари€
— кеф да си отвориш устата! ¬ижте най-секси стоматолога в света ћистериозен шейх омагьосан от ¬енета ’аризанова, хвърл€ пачки, за да € има —илно деформирано бебе с изпъкнали очи, умира: —ъседи идват, за да вид€т "извънземното"
   –егистрац舫абравена парола

’айди  лум представи новата си колекци€ в супермаркет (—Ќ»ћ »)


12 септември 2017 08:59   834 прочита√ермански€т модел ’айди  лум досега е имала н€колко дизайнерски проекта, най-вече за бельо, но това е първата модна лини€ за "обикновени" жени на достъпни цени, озаглавена "Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City".

“ова, което особено привлече вниманието, е начина на представ€не на колекци€та. ѕо-точно, за тази цел  лум си сътрудничи с магазините на Lidl.

ќколо 80 комбинации б€ха представени в супермаркета. ѕалта, панталони, блузи, поли, ’айди се опита да се свърже с всички жени по този начин, като им помага за ежедневни€ им вид и улесн€ва модни€ им избор.

Zazabava.com
¬ени »ванова

ќще за: ’айди  лум  проекти  лини€  цени ќще от: ћода

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.