Ќовините на югозападна Ѕългари€
”никални модни комбинации за есента, ето как да се чувствате комфортно и да изглеждате страхотно... ... ћайка Ц чудовище: Ќабутала малките си деца във фурната, след което € включила да загр€ва.... Ћесно, бързо и много вкусно: –улца с апетитна плънка
   –егистрац舫абравена парола

Ќова колекци€ от Bancroft чанти с подпис на ћайкъл  орс (—Ќ»ћ »)


11 август 2017 09:17   2875 прочита огато става въпрос за женски чанти, изглежда никога н€маме достатъчно на брой. » точно когато мислим, че сме снабдени с достатъчен брой модели в различни размери и цветове, пристигат новости, за които отново копнеем.

“очно такава е новата колекци€ чанти Bancroft, подписана от известни€т дизайнер ћайкъл  орс. ќт тази модна къща, ко€то е разпознаваема по перфектните дамски чанти, излезе колекци€, на ко€то нико€ дама н€ма да може да устои.

¬с€ка чанта сама по себе си е уникална, а в колекци€та доминират три форми - гол€ма "tote" среднa "tote" и гол€ма "satchel" чанта.

„антите са част от колекци€та за есен 2017. г., а заедно с т€х ще бъде достъпна и колекци€ от портфейли на цена от 395 долара. ќстаналите модели в колекци€та се между 890 и 1. 390 долара.

Tocka.com.mk
¬ени »ванова

ќще за: колекци€  чанти  подпис ќще от: ћода

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.