Ќовините на югозападна Ѕългари€
“€ е най Ц добрата модна блогърка, нейни€т фантастичен стил ще ви остави без думи... (—Ќ»ћ ») ¬нимавайте: ’ващаме грип от заразени предмети —нимка: ShutterstockЅруталните и безсмислени методи на народната медицина, с които родителите измъчват децата си
   –егистрац舫абравена парола

¬сички погледи били вперени в ћоника Ѕелучи, розовата й рокл€ била впечатл€ващаЕ (—Ќ»ћ »)


30 септември 2017 14:59   7470 прочитаЌищо по – малко не се очакваше от ћоника Ѕелучи, особено по време на церемони€та по награждаването на 65 – и€ филмов фестивал в —ан —ебасти€н в »спани€, където носела лилаво – розова рокл€.
ѕрез тънката матери€ се виждали перфектните й извивки, по които цели€т св€т е луд! “оалетът бил уникален, както всеки един, които т€ е носела.

Ѕелучи е известна с красотата си и изключителни€т й усет за мода!
Ќ€колко часа преди присъждането на наградата, Ѕелучи провела пресконференци€, на ко€то разказала за кариерата си, но също така и за насилието, което е включено в много от нейните филми.

Ќаградата й бе връчена на известни€ актьор ƒжон ћалкович.

Zazabava.com
¬ени »ванова

ќще за: белучи  рокл€  награди ќще от: ћода

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.