Ќовините на югозападна Ѕългари€
’лорела почиства организма от тежки метали и подобр€ва храносмилането ”никално вкусна, бърза и лесна: “орта Ц сутл€ш –окл€ от 30 милиона долара!
   –егистрац舫абравена парола

»зпробвано! –ецепта на амишите бори високи€ холестерол и понижава високото кръвно нал€гане


19 март 2017 08:59  1 коментар   5071 прочитаƒнес ще ви запознаем с една стара рецепта от амишите, които са € използвали за лечение на много различни забол€вани€. “€ укрепва имунната система и понижава високото кръвно нал€гане и високи€ холестерол. Ћекарството е лесно за приготв€не и за него ще са ви нужни съставки, които най-веро€тно вече имате у дома си! —амо за седем дни вие ще забележите разликата и ще постигнете неверо€тни резултати!

Ќеобходими съставки:

Ќастърган джинджифил (1 брой)

1 скилидка чесън (настърган)

1 супена лъжица €бълков оцет

1 чаена лъжичка мед

1 супена лъжица лимонов сок

 ак да си го приготвите:

ѕросто тр€бва да сложите всички съставки в блендер и да ги смесите в продължение на 30 секунди при висока скорост. —лед това е необходимо да прецедите течността и да съхран€вате сместа в хладилник в продължение на 5 дни.

 ак да използвате: “ози инструмент се препоръчва да се използва по 1 супена лъжица преди закуска и по 1 супена лъжица преди л€гане. ¬ие не тр€бва да го консумирате повече от 3 пъти на ден.

www.blitz.bg/zdrave

ќще за: рецепта  амиши  мед ќще от: «драве

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

23 март 2017 15:22 | Ѕоби
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ћи т€ ц€лата смес е за един ден !!!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.