Ќовините на югозападна Ѕългари€
„аша кафе сутрин е мит, ето кога тр€бва да изпиете първото за ден€! —транна контузи€: ”дар в главата превърна жена в нимфоманка, смен€ мъжете като носни кърпички, а люб... “ази чудна маска ще изглади и най-дълбоките бръчки до дни
   –егистрац舫абравена парола

ћари€ не си поплюва с провокациите! ќтварачката се пусна чисто гола от леглото (—Ќ»ћ ј 18+)


12 юни 2018 10:50   4512 прочита—ери€та провокативни снимки от фолк певицата ћари€ не спират. —екси брюнетката засне ново видео на ’алкидики и сподели в аванс горещо фото, на което е чисто гола. »зпълнителката често сподел€ видеа от фитнеса и неведнъж е признавала, че е на специален режим, пише блитз.бг ѕозвол€ва си да €де всичко само веднъж седмично.

Tренировките видимо са дали резултат. ћнозина мечта€т фолк миньончето да озари корицата на ѕлейбой, но из фолк средите се говори, че ћари€ е отказвала многократно поканите на редакторите, а причината била, че хонорар под 70 хил€ди не можел да € съблазни за да се покаже както майка € е родила.

ќще за: сери€  снимки  брюнетка ќще от:  расота

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.