ТВ водеща цъфна в ефир в неприлична рокля 18+ и втрещи зрителите..

08 януари 2019 09:54   3632 прочита


Тв водеща от Австралия случайно облече за поредната емисия на местните новини рокля, която застави зрителите да се чувстват некомфортно. Много от тях усещаха, че има нещо неприлично в тоалета на водещата, но не успяха веднага да се сетят какво точно е това.

Но ако веднъж разгадаете какво точно в образа на водещата смущава зрителите, то тази картинка никога няма да изчезне от главата ви. 

Австралийската тв водеща Саманта Хитууд (Samantha Heathwood) съобщава новините от Бризбейн по канала 9News, но благодарение на една от последните и появи в ефир нейната снимка обиколи света. Макар всичко да стана съвсем случайно.

За Саманта този ден бил необикновен. Тя довела в студиото синовете си и дори пуснала снимка с тях в инстаграм.

Все още не виждате нищо необикновено в тази снимка? Но ето че потребител на Reddit с никнейм  morpeg забелязал ТОВА и направил скриншот. Неговият пост бързо се изкатерил на топ н сайта и се разлетял по социалните мрежи. 

И още не сте забелязали нищо. Ето тогава като жокер заглавието на кадъра, след което е невъзможно да не откриете характерния символ на снимката: "Шията и гърдите на водещата пишкат". И мнозина потребители признават, че не са забелязали веднага деколтето, изрязано във формата на полов орган. 

Aardvark_Astronaut отбелязва , например: За да видя това ми отне доста повече време, отколкото бих искал да си призная. Но пък сега няма да забравя тази гледка никога". 

Любопитно е, че това не е първата подобна случка с австралийска тв водеща. През 2015 г. Наташа Белинг от Channel 10 допусна абсолютно същата грешка с подобна рокля или жакет (на снимките водещите не се виждат в цял ръст..jenata.blitz.bg


Още за: водеща   случка   рокля   Още от: Красота

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката