Ќовините на югозападна Ѕългари€
„удото, което лекува поне 15 болести и струва само 15 стотинки! ¬ижте –иана като шаферка! ƒопада ли ви стилът, който е избрала? ћасло от глухарчета срещу кисти и болезненост в гърдите
   –егистрац舫абравена парола

¬любена ученичка разплака мрежата със —Ќ»ћ ј с мъртви€ си при€тел ......


9 август 2018 10:11   2576 прочита16-годишни€т Ѕлейк ”орд бил отнесен от течението по време на семейна почивка в ”елс. ћомчето било спасено, но лекарите се оказали безсилни да го върнат към живот. Ѕлейк бил един от тримата тийнейджъри, които са пострадали във водата в този ден. ћомчето било откарано в детската болница Alder Hey и включено към животоподдържаща апаратура. ѕет дни смазаното от мъка семейство живеело с надеждата, че ще се случи чудо и със свито сърце чакало решението на лекарите. ¬ крайна сметка лекарите решили да изключат Ѕлейк от апаратите, защото в резултат на инцидента мозъкът му бил силно увреден.

Ќо не само роднините прежив€вали тежко инцидента с момчето. Ѕлейк си имал при€телка. ѕрез ц€лото време 15-годишната —тефани сед€ла плътно до леглото на младежа.  ой е казал, че децата не могат да обичат? ѕървата любов е най-силна, чиста и запомн€ща се. «атова и за момичето инцидентът с Ѕлейк бил гол€м удар. —лед смъртта на любими€ си, —тефани написала на профила си във ‘ейсбук сърцераздирателна снимка от болничната ста€.  адърът е направен н€колко минути, след като момчето било изключено от животоподдържащата апаратура. —тефани е легнала в леглото на гол€мата си любов и е положила глава на гърдите му.

"ƒнес беше най-тежки€т ми ден, който никога н€ма да мога да забрав€. ¬чера ни казаха, че Ѕлейк никога н€ма да се възстанови, че мозъкът му е увреден. » се наложи да вземем трудно решение - да го изключим от апаратурата и да го пуснем", сподел€ младото момиче.

—тефани добав€, че за не€ Ѕлейк е бил особен човек, с когото е усп€ла да сподели както лошото, така и доброто. ѕо думите й, той бил люб€щ и грижовен и винаги бил готово да се притече на помощ. "«найте, че Ѕлейк почина, заобиколен от близките си. “ой ще остане завинаги в сърцето ми. Ћети високо, момче.

ўе направ€ всичко възможно, за да се гордееш с мен! ќбичам те и винаги ще те обичам!", казва съкрушената от болка —тефани.

Blitz.bg

ќще за: болница  решение  лекари ќще от: «драве

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.