Ќовините на югозападна Ѕългари€
ўерката на ћира ƒобрева € задмина по красота ¬ълшебен еликсир! ≈то всички жени полуд€ха по това мл€ко Ѕич в последните години! »нфаркт на окото, как да се предпазим
   –егистрац舫абравена парола

ћиди поли за предсто€щи€ сезон, в които ще се влюбите! (—Ќ»ћ »)


11 август 2017 09:20   1220 прочита∆ените имат повече дрехи, отколкото могат да облекат за ц€л ​​месец, ако всеки ден носи€т нещо различно.

Ќо обикновено това не е достатъчно, тъй като всеки ден ни "притесн€ва" една и съща мисъл - " акво да облека? ".

 огато решим да отидем на пазар, ние имаме толкова много неща на ум, твърде много идеи и твърде много тенденции, които тр€бва да се следват. ¬се пак, има н€кои дрехи, които просто, винаги ще бъдат на мода и в които можете да изглеждате перфектно, независимо къде отивате.

“ова са онези дрехи, които могат да се комбинират, за излизане в следобедните часове, за работа, вечерно излизане, дори и за официални поводи. «а тази цел, ви представ€ме най-добрите варианти на една от тези дрехи, ко€то е харесвана от ц€л ​​св€т. —тава дума за ћиди полите, които са въплъщение на женствеността, романтика и вечната елегантност.

Tocka.com.mk
¬ени »ванова

ќще за: сезон  дрехи  пазар ќще от: ћода

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.