Ќовините на югозападна Ѕългари€
11-годишно момче, изнасилвано от жена: "ќсъдиха € на 15 години, но никога н€ма да забрав€ как се сме... Ќеописуема трагеди€: ѕочина ћари€нна, на ко€то 7 болници отказаха помощ, 3 деца останаха без майка “€ е най Ц добрата модна блогърка, нейни€т фантастичен стил ще ви остави без думи... (—Ќ»ћ »)
   –егистрац舫абравена парола

»мате камъни в бъбреците?! –ешението е ....


5 октомври 2017 09:31   2525 прочита–едовната консумаци€ на сок от портокал може да намали риска от образуване на камъни в бъбреците. Ќапитката съдържа цитрат, който има отличната способност да намал€ва киселинността на урината. ќсвен това портокалови€т сок притежава мощни антиоксидантни свойства, които го превръщат в ефикасно средство за прочистване на т€лото от токсини. ≈то защо е добър избор за хората, които страдат от различни проблеми с бъбреците.

ƒопълнителен съвет: Ќездравословното хранене е една от основните причина за образуване на камъни в бъбреците. ≈то защо е нужно да добавите повече плодове и зеленчуци към вашата диета и особено тези 10 вида храни.

»зточник: www.stylecraze.com
и Framar.bg

ќще за: консумаци€  сок  портокал ќще от: «драве

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.