Ќовините на югозападна Ѕългари€
ћа€ ћанолова през сълзи за любовта, рака и войната й като омбудсман: ѕолучавам заплахи, но н€ма да с... ¬ јлжир хапват месото със сушени плодове ћара€  ери шокира всички: Ќе е в най Ц завидната й форма... (—Ќ»ћ »)
   –егистрац舫абравена парола

≈ксклузивнo! ¬ижте кои две звезди влизат в следващи€ ¬»ѕ Ѕрадър! ƒойде кра€т на скучните плеймейтки и кифли! (“оп разкрити€)


11 януари 2017 11:35  1 коментар   5330 прочита"«латните момичета" ’ристиана “одорова и –енета  амберова са първите сигурни участници във "¬ип Ѕрадър" 2017 година!


—лед пропаданетo на All stars сезона, продуцентите са спретнали ръкави да набират звезди за VIP-а. “ази година “упарев реши да събере истински звезди, постигнали професионални успехи, след многобройните упреци, че във формата попадат само плеймейтки.

“ака Ќико изпратил запитване до ансамбъла по художествена гимнастика, който се радва на всенародна любов в посредната година.  апитанката ћихаела ћаевска, обаче, отказала гол€ма сума заради новата си кариера на треньорка, резервата  азанова се притесн€вала да попадне под прожекторите и само две от момичетата дали съгласие.

—лед като вече прекратиха кариерите си и не са заети с тренировки, –енета и ’ристиана приели. “одорова иска да се занимава с журналистика и преценила, че подобна медийна из€ва ще й помогне да натрупа опит.  амберова пък имаше планове да замине в ’авай при годеника си, нодвамата се разделиха и т€ остана в Ѕългари€. –енета все още не е об€вила професионалните си планове.

—лед разд€лата на  амберова с при€тел€ й, друг участник във "¬ип Ѕрадър" - –оро често се навърта около гимнастичката. “ой редовно коментира снимки на –енета и се предполага се, че именно той € навил за формата.

hotarena.net

ќще за: звезди  успехи  формат ќще от: ∆ивот

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

11 януари 2017 14:39 | ???
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

“ова ще бъде кра€т на чистите им "досиета".
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.