Ќовините на югозападна Ѕългари€
√ол€ма Ѕогородица е! «абранено е да се пипа ... Ѕебе останало с ужас€ваща инфекци€ на лицето му, след като родителите отхвърлили лечение в полза на ... ¬нимание! ƒен€т е специален, никакви изневери и креватни изпълнени€, въздържание и още .....
   –егистрац舫абравена парола

»нтересно! –азликата в годините определ€ връзката ви и колко време ще сте заедно


20 март 2017 09:37  1 коментар   6692 прочита

»зточник: Thinkstock/Guliver
»зточник: Thinkstock/Guliver


»зточник: Thinkstock/Guliver

Ќай-благопри€тна е разликата от четири години‚ независимо дали партньорът ви е по-млад или по-стар от вас. ј разликата от шест години е най-опасната. — такъв партньор едва ли ще имате хармонична връзка.

Ћюбовта е непредвидима, никога не знаеш в кого ще се влюбиш и дали разликата в годините ви н€ма да е гол€ма. Ќе е в€рно, че възрастта н€ма значение, но е грешно и това, че колкото по-гол€ма е т€, толкова по-малък е шансът да останете заедно. ≈то и каква е истината:

»зобщо възрастовата разлика‚ кратна на три - тоест шест‚ девет‚ дванадесет и т.н. години‚ се см€та за критична. ¬ такива бракове съпрузите взаимно си създават доста непри€тности. “ова са и борба за водеща рол€ в семейството‚ и ревност, и взаимно неразбиране.

«атова пък са много хармонични семейните отношени€ между хора‚ при които разликата във възрастта е осем години. “акъв съюз дава увереност в утрешни€ ден и позвол€ва на всеки от партньорите напълно да се реализира. ќще по-благопри€тна е разликата от шестнадесет години. ¬ този случай съпрузите идеално се допълват един друг‚ тъй като всеки притежава качествата‚ които липсват на други€.

 огато разликата във възрастта е пет‚ десет или петнадесет години‚ в такива бракове най-силно се про€в€ват кармичните връзки. ѕри това на млади€ партньор му е по-леко да се приспособи към по-възрастн舂 тъй като негови€т кармичен “товар” поначало е по-лек. “ези бракове не могат да се нарекат прости и хармонични‚ но те подпомагат правилни€ избор на жизнен път‚ духовното развитие и освобождаването от психологическите комплекси.

–азлика от единадесет години обещава брак с много изненади - както при€тни‚ така и неособено. “ой е подход€щ за хазартните натури‚ които са готови да рискуват‚ но трудно бихме могли да кажем дали ще постигнат щастие.

—ъюзът‚ в който встъпват хора с разлика от тринадесет години‚ също не обещава безоблачен живот. Ќо за онези‚ които са готови да преодол€ват трудностите‚ той може да се окаже доста сполучлив.

’ората с разлика от седем или четиринадесет години‚ ако сключат брак‚ рискуват много да усложн€т живота си. ¬олно или неволно те ще се обремен€ват взаимно с негатива си. ¬ъзможни са изневери и предателства. «атова пък такава разлика е идеална за любовници‚ които се стрем€т да запаз€т в тайна връзката си.

» накра€ - традиционната разлика от една или две години. ¬ първи€ случай партньорите ще си помагат взаимно в печеленето на пари‚ въпреки че пълна хармони€ помежду им н€ма да настъпи. ј онези‚ които ги дели двегодишна разлика‚ трудно ще се сдоби€т с материално благополучие‚ а и такива съюзи обикновено не са много дълготрайни.

 олкото до хората‚ родени в една и съща година‚ бракът им ще бъде щастлив‚ ако и двамата н€мат особени амбиции и са готови да се задовол€ват с това‚ което им се е паднало в живота. Ќо за лидерите по природа такъв семеен съюз би бил твърде опасен‚ изпълнен със съперничество‚ което ще отрови и най-силните чувства.

»зточник: highviewart

ќще за: разлика  връзка  години ќще от: ∆ивот

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

23 март 2017 16:26 | Ѕоби
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ѕълни глупости !!!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.