Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬нимание! Ќов смъртоносен грип пълзи към нас ѕенелопе  рус показа секси т€ло пред цели€т св€т... (—Ќ»ћ ») „естит празник! “рима митрополити на тържествено бдение в –илски€ манастир за празника на св. …оан
   –егистрац舫абравена парола

“€ проговори! ћалките хитринки за красота на »рина Ўейк


5 октомври 2017 09:17  1 коментар   2350 прочита

© Gulliver/ Getty
© Gulliver/ Getty


© Gulliver/ Getty

“€ е един от най-известните руски топмодели. »рина Ўейк има т€ло, на което мнозина завиждат. Ќо какви са нейните хитринки за красота и добра форма? ¬ижте тайните за красота и добра форма на »рина Ўейк.

¬ интервю за списание W »рина Ўейк сподел€ н€кои от ритуалите за красива кожа, които спазва. “€ разказва и за н€кои от упражнени€та, които € държат във форма.

Ѕез какво никога не излизаш от вкъщи?

—лънчеви очила на Celine
“айната ти за красота отвътре навън?

ќрганичен протеинов шейк
 ак изглежда режимът ти за упражнени€?

ƒжуджитсу с ћайк ћедрано, както и ѕилатес
 акво обичаш да похапваш между хранени€та?

—ушено манго или кефир

 ак изглежда тво€т ритуал за красива кожа?

»зползвам кокосово масло, защото е един от най-добрите продукти за хидратиране. »зползвам го веднага след душ, докато кожата е влажна, остав€м малко да попие и след това се изтривам с хавли€.

 акво четеш във ваната?

"»диот" на ƒостоевски
 акво винаги носиш в куфара си?

—лънцезащитен крем, бански, масажор за лице и червило.
 ой е най-добри€т съвет от майка ти?

—утрин, след като стана, винаги използвам кубче лед на лицето си, защото естествено освежава кожата. ƒруг неин съвет е да се паз€ от слънцето.  акто и да помн€, че кожата на ши€та, ръцете и лицето е много чувствителна и старее лесно, затова винаги тр€бва да е предпазена с крем с висок SPF фактор.

»ма ли нещо друго, което искаш да споделиш?

яжте много зелени листни зеленчуци и пийте рибено масло. “ова са две от най-добрите неща, за да имате си€еща кожа из. –озали бг

ќще за: »рина Ўейк  форма  упражнени€ ќще от:  расота

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

5 октомври 2017 19:17 | хм
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

 акви тайни за красота, на нейната възраст вс€ка красива жена си изглежда красиво.  расотата или € имаш по рождение, или € н€маш. » да не ми разправ€т, че н€мало грозни жени.  расивата жена и на старини си изглежда красиво, а грозната и да се поддържа и завоалира най-много да направи грозното си лице поносимо
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.