Двойка от "Един за друг" снимат филми за възрастни ! Крият ги от..

18 май 2022 07:36   1 коментар   5918 прочита


 

Една от най-интересните двойки от "Един за друг" ще се окажат доста палави в реалния живот. Става въпрос за Веселина и Гани, които крият много интимна тайна. 

Наш репортер научи, че забавните участници обичат камерите и извън формата, но вкъщи я включват единствено за заснемане на порно сцени. Домът им е пълен с видеокасети, на които Гани и Веси се вживяват в порно актьори. 

Те обичали да експериментират в секса и снимали почти всички нови пози. Пазят ги далече от любопитните погледи на техните деца, но със сигурност такива доказателства е опасно да се съхраняват, всичко може да стане. 

В шоуто "Един за друг" те неведнъж са се хвалили, че са царе в леглото и че именно плътските удоволствия ги сплотяват и благодарение на тях решават всеки възмикнал проблем в отношенията им. Не ни се мисли, ако тези касетки попаднат в грешните ръце, какво ще се случи тогава. 

Те прекрачиха "Вилата на любовта" първи. Веси е на 36 години, а Гани - на 43. Заедно са от 13 години и имат две момичета. Тя е борсов анализатор, а той притежава бизнес за дистрибуция за яйца. За съжаление отпаднаха на крачка от финала. /show. blitz. bg 

 


 
 
 


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
1 коментар
18 Май 2022 10:52 | поп Нафърфорий
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Да пуснат някое филмче, че да видим този плешо колко го бива в креватната гимнастика и как я дупи тази нимфоманка!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката