Александра Богданска отказала 40 бона…

04 юни 2023 23:49   3 коментара   6584 прочита


Алекс Богданска гостува в подкаста The Clashers, където сподели любопитни истории от света на инфлуенсърството. Тя разкри колко усилия е вложила в своя профил в инстаграм, казвайки следното:

“Тази сума, която стои зад тази снимка е еквивалент на лишенията като ценно време с близките ми, което съм отделила на платформата, да я обслужваме нея да обслужвам съдържанието, което хората гледат. Това става все по-енергоемко, защото хората се насищат на просто снимката, те искат да е по-качествена, да е по-интересна, да е по-екстравагантна. И ти постоянно се стараеш и се форсираш, не е да си легнеш в комфортната зона и да си кажеш “ето тука сега си вървя”.

Алекс сподели и подробности за начина, по който работи, разкривайки че има свой собствен агент, който се грижи за нейния график и координира множеството ангажименти, които тя има. „В момента имам мой личен агент, който координира комуникацията с всеки един от партньорите ми, той координира графика на фотографа и монтажиста, който да бъде на разположение в конкретния ден, когато имам насрочени снимки. Всичко се следи – график на снимки, график на публикуване, график на одобрение“.

Алекс дори разкри най-голямата сума, която се е наложило да откаже, пише Woman. bg: “Последният път беше много скоро, отказах над 40 000 лв за цяла кампания постове, защото просто нямаше как да приема, понеже беше конкурентна фирма на клиент, с който вече съм подписала дългосрочно. Тоест – който превари, той завари и тогава се опитахме, няколко пъти четохме договора, защото клиентът много настояваше, но нямаше как да съчетая двете неща и това са адски много пари, но ги загубих. То не е да си ги загубил, защото никога не са били мои, изпуснах възможността да ги спечеля.”

Lupa.bg


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
3 коментара
05 Юни 2023 15:10 | поп Нафърфорий
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Дрън-дрън ярина, отказала 40 бона! Тази за 400 лева ще вири краци на цял полк мераклии, та за 40 бона отказала! А дано, ама надали...


06 Юни 2023 06:54 | Чукундур
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Шо е тунинг, шо е чудо...


06 Юни 2023 20:28 | Аман
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Стига ни занимавайте с този курволяк! Хайде сиктир!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката