Емануела създава своя компания 

11 май 2022 06:34   1373 прочита


 

Попфолк певицата Емануела търси нови таланти . 

Красивата изпълнителка е част от нова музикална компания, която ще се казва РА Мюзик. Фирмата, която ще търси нови звезди, е създадена преди броени дни. 

Продуцентският екип се състои от известната певица Емануела и колегата й Александър Попов, по- известен в средите като Супер Саш. Двамата работят от години заедно и зад гърба им седи едно истинско приятелство. Освен това преди месеци създадоха и съвместен дует. 

Екип на „Телеграф“ потърси певицата за коментар, но тя не отговори, затова се свързахме с партньора й Александър Попов, който коментира пред екипа ни идеята за създаването на новата продуцентска компания. 

„От известно време обмисляме да създадем такава фирма. С текстописеца Петър Петров и Емануела работим успешно дълги години. Най-много се мотивирахме, след като започнахме да развиваме много успешно кариерата на младата звезда Антонио. Това ме накара да си мисля, че бихме могли да се справим толкова добре и дори още по-добре, ако създаваме нови звезди“, разказа пред „Телеграф“ Супер Саш. 

Той допълни още, че в началото на месец юни им предстои да направят и първия голям кастинг в търсене на нови звезди за музикалната си компания. 

„Жанрът, върху който сме се съсредоточили, ще е т. нар. комерсиален попфолк. Този стил музика ни е добре познат и сме силни в това. България е пълна с много талантливи млади хора, които имат нужда от правилна подкрепа и много работа, за да успеят, и ние ще им помогнем именно в това“, споделя още Попов. 

Hotarena. net 


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката