Многодетната майка Веселка от „ Фермата“ смени мъжа 

10 август 2022 06:50   2 коментара   3636 прочита


 

Огромна и вдъхновяваща промяна преживя една от най-харесваните звезди на „Фермата“ - Веселка Маринова, първата жена победител в историята на предаването, което съвсем скоро отново ще се завърне в тв ефира. 

Многодетната майка от село Борима преобърна из основи личния си живот, остави зад гърба си лишенията и тежкия физически труд, смени професията си и изгради нов дом. „Иска се много смелост, за да направиш такъв преход. Израснах и емоционално, и като личност“, признава Веселка в разгара на лятото, точно преди дългоочаквания нов сезон на „Фермата“, който ще тръгне под мотото „Мостът на времето“ с нови изпитания и интересни участници. 

Промяната за Веселка започнала преди година, след като се разделила с мъжа си. Преди четири месеца намерила сили да напусне и село Борима, където гледала коне и се прехранвала с дърводобив. Преместила се в Троян с трите си деца и започнала творческа работа – сега изработва сувенири и бижута. Междувременно открила и любовта. 

„Имам нов мъж до себе си. Но не искам да разказвам повече, защото съм се напатила от клюки по медиите. С бившия ми съпруг успяхме да запазим добри отношения, даже сега се разбираме по-добре, отколкото преди. Помагаме си и в грижите за децата, и финансово“, казва тя. Веселка не обвинява никого за трудното си минало и за бедността, която я е принудила да работи от 14-годишна. „Колкото му е писано на човек да изстрада, той ще го изстрада. Но в един момент съдбата ще му каже: „Стига толкова, ето ти сега и нещо хубаво! “, казва с надежда и мъдрост тя пред Woman. bg. 

Lupa. bg 


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
2 коментара
10 Август 2022 09:00 | Сократ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Сега ще стане още по-многодетна


10 Август 2022 09:17 | Женщина
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Многодетна значи грам работа не е видяла. Тая, ако е работила от 14 годишна нямаше да има и време и сили да е многодетна майка. НА Социални помощи половин живот и по мъже от 14 годишна. Спрете да пишете глупости. Има и жени, който се справят с деца, работа но тях никой не ги пише. Щтото и по мъже не ходят много.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката