Пловдивчанин шокира мрежата с обявата си за... 

16 май 2022 06:41   2538 прочита


 

За много интересна публикация, споделена в една от групите в социалната мрежа Фейсбук, съобщи GlasNews. bg. 

В нея жител на Пловдив пише, че предоставя безвъзмездно ярета и агнена, а тези, които пожелаят да отглеждат добитък, ще получат и съдействие от въпросния господин, като предостави фураж, оборудване и препарати за обезпаразитяване на животните. 

В публикацията се споменава още, че Антон, както се представя потребителят в мрежата, при нужда предоставя и трактор за ползване. 

Въпреки че споделеното съобщение в мрежата е предизвикало огромен интерес, потребителите са леко предубедени и смятат, че човекът се шегува или, че има някаква уловка. По повод съмненията на хората, Антон отговаря по този начин: "Който желае може да посети местата, на които вече съм доставил животни и да почерпи опит - едното село е до Чирпан, а другото е до Панагюрище. " 

Антон Душев споделя, че преди да подари добитъка първо отива на оглед при съответните хора, пожелали да се занимават с оглеждането на животни, за да провери дали има нужните условия. 

Вижте и цялата публикация: 

"Здравейте, предоставям безплатно ярета и агнета, за който желае да ги отглежда, като съдействам за стопанство. Вече съм доставил на две места към 50 ярета, кози, 25 агнета, 3 магарета, 3 овчарски кучета, дойна крава и теле. Подпомагам за фураж, оборудване и способи на обезпаразетяване. Който желае може да посети местата, на които съм доставил животните и да почерпи опит - едното село е до Чирпан, а другото е до Панагюрище, предоставям и трактор, ако може да го ползвате. Пътувам из цяла България за оглед на условията при хората. " 


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката