Погледнете чантата си! Тя говори за вас...

27 септември 2021 06:16   1994 прочита


 
Стоп! Погледнете си чантата! Внимателно! Отворете я - разгледайте вътре. А как я носите? Предлагаме ви да си направите експеримент: погледнете се отстрани и си създайте портрет само на базата на вида, съдържанието и начина, по който носите чантата си.

 

Красива и изящна чанта

Ние сте изтънчена натура, която отделя немалко време на своята външност и тоалети - не излизате без грим дори до магазина. Когато сте на работа, обръщате внимание основно на клюките и празното бърборене. Обикновено жените, които предпочитат изящните, елегантни чанти, в очите на всички околни изглеждат перфектно. Те често си представят себе си като част от света на модата и красотата. Обикновено този тип жена се омъжва удачно и се занимава основно с дома и гардероба си.

Миниатюрна чанта

Трудно е за разбиране как в толкова малка чантичка може да се съберат ключове, козметика, тефтерче, химикалка, всякакви дреболии... Малкият обем на тази чанта говори за сдържана и организирана личност. Жената, която предпочита малки чанти, умее да отделя главните неща и да не обръща внимание на второстепенните. Тя много добре знае какво иска и винаги го постига.

Чанта тип куфарче

Вие сте много сериозна дама, получавате огромно морално удовлетворение от чувството за собствено достойнство.

Саморъчно направена или украсена чанта

Собственичката на тази чанта е истинска творческа натура, която обича всичко необикновено и красиво. Освен това обикновено тя е и отлична домакиня. В своята сфера тези жени постигат много, но все пак най-много предпочитат да се занимават не с кариера, а с дома и семейството си. И това им се отдава по-добре, отколкото на всеки друг тип жена.

Голяма чанта

Чантата с големи размери, в която влиза всичко, което може да потрябва на една жена през деня, е характерна за действени натури с широк кръгозор и повишена работоспособност. Обикновено такава чанта се намира лесно, а и събира всичко необходимо, при това в практично използваните множество отделения.

Как носите чантата?

ЗА ДРЪЖКАТА (СЪС СПУСНАТА РЪКА) - умерена сте във всяко отношение, държите се благопристойно и сте изключително точна и стриктна. Никога не бихте си позволили да закъснеете или да подведете човек.

ДРЪЖКАТА Е ПРОВЕСЕНА НА РЪКАТА (ЛАКЪТЯТ Е ПРИТИСНАТ КЪМ ТАЛИЯТА) - обичате порядъка и умеете да въртите домакинството. Много се гордеете със себе си и се боите да не паднете в очите на околните - за вас е важно при всякакви обстоятелства да бъдете на висота.ЧАНТА ПРЕЗ РАМО

АКО РЪКАТА, НА КОЯТО Е НАХЛУЗЕНА ЧАНТАТА, Е ВДИГНАТА НАГОРЕ, КЪМ РАМОТО - вие сте смела и енергична, не избягвате проблемите. Имате много приятели и твърде много се боите от самотата.

МАНИЕРЪТ ДА СЕ ДЪРЖИ ЧАНТАТА ЗА ЕДИНИЯ ЪГЪЛ често се съчетава с навика да хвърляш чантата си където падне. Това е присъщо на изключително самоуверена натура, на която изобщо не й пука какво си мислят (или клюкарят) за нея другите. Твърде сте привързана към своето (нерядко грешно) мнение...

ЧАНТА ПРЕЗ РАМО: ако ръката ви е заета непрекъснато да държи чантата или просто е отпусната, вие сте стеснителна и неуверена в себе си. Ако ръката непрекъснато се движи - вие сте жизнерадостна, обичате компаниите и комплиментите.

ЧАНТАТА ПОД МИШНИЦА създавате впечатление за затворена особа. Но е възможно това първо впечатление да крие независимост и емоционална стабилност.

 

Да погледнем вътре в чантата!

ТВОРЧЕСКИ ХАОС - вещите от първа необходимост са на дъното, никога нищо не може да бъде намерено. Жената, в чиято чанта цари пълен хаос, е изключително мечтателна, с добро и отзивчиво сърце. Тя живее с девиза „Няма проблем!" - трудно е да я обидиш, а и тя не е злопаметна. Но пък с такъв човек понякога се общува трудно заради лекомислието.

ОБРАЗЦОВ ПОРЯДЪК - тази чанта е пълна противоположност на предишната. Ако жената с едно движение на ръката намира в чантата си нужния предмет, значи има силен характер и е самостоятелна и уверена в себе си. Човек, на когото може да се разчита. Обичате да проявявате инициатива, притежавате организаторски талант, коректна и учтива сте.

АНТИЧНА КОЛЕКЦИЯ  ако в чантата ви има използвани билети, смачкани рецепти, брошури, снимки, опаковка от десертче - вие сте не просто мечтателна или леко разсеяна. Направо сте небрежна. Може би не е лошо да станете малко по-практична.

МИНИ ОФИС в тази чанта се намират неща от първа офисна необходимост: пликове, кламери, химикалки, може дори и перфоратор. Вие сте самоуверена, но имате лошо чувство за хумор и наивни представи за много житейски неща.

АКО ЧАНТАТА Е ПЪЛНА С КОЗМЕТИКА, то притежателката й е импулсивна и често приема желанията си за действителност.

Област за прикачени файлове

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката