Тенденциите на 2022: Пазарска чанта от мрежа 

13 август 2022 05:39   837 прочита


 

Не се случва често тенденция за чанти да ни изненада напълно. Още когато видим Седмиците на модата, обикновено имаме ориентировъчна идея, че нова модна тенденция се задава на хоризонта. Това със сигурност не е случаят с мрежестите чанти, които сякаш се появиха от нищото, за да се нанесат удобно в TikTok и Instagram. 

Интересната тенденция е официално одобреният от модните инфлуенсъри начин да носите хранителни стоки или хавлията си към плажа. Още по-хубавото е, че най-добрите мрежести чанти не заемат почти никакво място в ръчния ви багаж, което ги прави идеални за бързи пътувания през този сезон. 

Мрежестите чанти са точно това, което звучат: чанта, направена от мрежа. Но това не означава, че всички изглеждат еднакво. Итерациите от този сезон се предлагат в тонове различни цветове и мрежови дебелини, така че не, няма да изгубите портфейла или телефона си от дъното. Някои от опциите са оборудвани с кожени детайли за добавяне на структура и форма, докато други разполагат с непрозрачна чанта вътре в тях за всичките ви ценни вещи. Що се отнася до стилизирането, просто третирайте новата си мрежеста чанта като обикновена дневна такава.   


 


Още за: Още от: Мода

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката