Топ 5 на модните грешки, които могат да те съсипят 

22 октомври 2021 08:03   2777 прочита


 O, да! Повярвай ни. Има такива тежки модни престъпления, че умът ти няма да го побере... 

Умоляваме те спри да ходиш по пижама до магазина - не, не е секси. Както и си мислиш, че ако излезеш в квартала да разходиш кучето по халат няма да бъде проблем. Ще бъде и още как... 

1. Изобщо не се интересуваш от модните тенденции, а носиш това, което ти харесва (без да се съобразяваш дали ти подхожа изобщо) 

Не е добър вариант за теб и ако следваш всички модни тенценции и това ти пречи да си създадеш свой собствен стил. Не става въпрос само за това, което ти подхожда на фигурата и цвета на очите, а цялостно какво излъчва стайлингът ти. 

2. Обличаш се така, че да скриеш недостатъците си, вместо да подчератеш предимствата си 

Вероятно от малка слушаш, че раменете ти са прекалено широки или талията ти е несъразмерна... но колко пъти си обръщала внимание на прекрасно оформения си бюст или елегантните си извивки. Помисли за предимствата си и направи така, че да ги подчертаеш. Ще видиш, че ще има мигновен и съвсем забележим ефект. 

3. Пестиш откъм аксесоари 

Недей! Използвай аксесоарите, за да обогатиш визията си, но без да прекаляваш, разбира се! Важно е като подбираш дрехите си да помислиш какъв в крайният ефект, който искаш да постигнеш и съответно така да подбереш колко и какви аксесоари да предпочетеш. 

*Cosmo съвет - ако залагаш на семпъл тоалет, тогава избери пищно и голямо бижу, и обратно - ако си подбереш по-богата дреха, заложи на нещо малко, стилно и по-обрано бижу. 

4. Избираш само практични цветове 

Не се заблуждавай, че изглеждаш стилно и елегантно само когато се обличаш в черно, бяло и нюанси сиво... Цветните нюанси не само, че те правят по-жабележима сред тълпата, но и често подчертават още повече лицето, тялото и цялостната ти визия. Не се страхувай да експериментираш с ярките цветове! 

5. Спри да възприемаш домашните си дрехи за дрехи, с които можеш да излезеш "до магазина" 

Тук има два варианта: или трябва да се сдобиеш с хубави домашни дрехи (и да забравиш за старите, скъсани и раздърпани клинове и блузи, или домашния халат, с който празнувате 5 години съвместен живот) или НИКОГА НЕ ИЗЛИЗАЙ НАВЪН с това, с което се търкаляш на дивана! Причните защо не бива да го правиш са много повече от една, две, три... най-малкото с ти известни Вселенските закони, по които веднъж ще отидеш до магазина по скъсан клин и широка блуза и точно тогава бившият ти ще е в квартала по някаква супер неясна и нелогична причина... 

Cosmopolitan 

 

 
 


 

 

 


 

 


Още за: Още от: Мода

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката