Проф. Ангелов гневен на служебния здравен министър: Още много дълго ще носим маски заради.

18 май 2021 08:23   4 коментара   4239 прочита


 "Ние започнахме ваксинацията, както останалите европейски държави, към които се стремим - с лекарите. 

Промяната, която се прави в момента със спирането на зелените коридори е много опасна, това ще провали всичко, което сме направили до момента. ", коментира бившият министър на здравеопазването Костадин Ангелов пред БНТ. 

"Резултата ще бъде виден още днес, когато ще стигнем много по-малък брой ваксинирани. Много дълго още ще носим маски. ", смята той. 

"Ние е важно да поддържаме нивото на информираност на гражданите. Всеки четвъртък го правихме. Вчера министърът каза, че има притеснения относно ваксинирането. Не ми се иска да мисля, че той е антиваксър. ", разсъждава Ангелов. 

"Националния оперативен щаб е създаден от премиера. В 45-ия парламент ни обвиняваха, че сме го затрили, ако сега нямат проблем с това което се случва, значи те са лъгали българите. ", смята бившият министър. 

"Тези хора - лекарите поведоха битката с ковид, когато още никой нищо не знаеше. После ги линчуваха. Те не са взели допълнителни пари. Това беше техния служебен дълг. ", каза той. 

"Вчера Кацаров каза, че добрите резултати се дължали на топлото време - ами не е вярно. Ние ваксинирахме почти половин милион българи. ", ядосва се Ангелов. 

"Ние винаги сме се старали да създаваме ред, но е много важно да има хора, които да имат желание да го спазват.. " 

"Аз съм спокоен за ревизията, защото много добре знам какво се е случвало докато съм бил министър. Има пари в системата. ", казва той. 

"Болници във фалит се надявам да няма, но може да има задлъжнявания. ", смята Ангелов. 

"Аз просто искам да бъда полезен. Лекар съм, а не политик", завърши той. 

4 коментара
18 Май 2021 09:10 | 2222
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ти просто си подлога на Тиквата


23 Май 2021 01:15 | Професоре
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Професоре, питам колко от астра-зенеката ще изхвърлим и кой лично ще понесе отговорност за похарчените залудо народни пари?


24 Май 2021 16:57 | Седесар
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

По загубен човек не бях срещал! Води се професор а едно изречение смислово не може да изрече. При истински ревизии доста ще търкаш на бай Ставри помещенията.


26 Май 2021 17:28 | бобчо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

кой е пасивния ти или карамазов :)
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката