COVID уби родители антиваксъри, оставиха 4 деца сираци 

20 октомври 2021 06:21   8447 прочита


  

Неваксинирани съпрузи от Вирджиния, САЩ, починаха от коронавирус в рамките на две седмици, оставяйки след себе си пет деца, съобщава Yahoo News. 

Роднините на Кевин и Мисти Митчем са ги увещавали да се ваксинират, но двойката е отказвала. След 17 години брак те оставят четири деца, като Кевин има син и внук от предишна своя връзка. 

Братът на Кевин споделя, че миналия месец брат му е имал кашлица, отишъл на лекар и се върнал у дома с предписаното лекарство. Няколко дни по-късно е дал позитивен резултат на теста за COVID-19 и му било препоръчано да стои вкъщи и да почива. След още няколко дни съпругата му Мисти, която е диабетичка, се разболяла и влязла в болница. 

Жената веднага е поставена на кислород, а бъбреците й са функционирали само с 50% от възможностите си. На следващия ден в болница е приет и съпругът й. 

Мисти умира на 23 септември на 46-годишна възраст. Само няколко дни след първите симптоми на коронавирус. 

Съпругът й Кевин умира на 8 октомври на 48 години. Той не е бил с наднормено тегло и не е имал предишни заболявания. Не е пушил и не е приемал алкохол или наркотици. 

И двамата не са искали да се ваксинират заради информацията, която са прочели в интернет. 

„Освен мъка изпитваме и гняв, тъй като все още мнозина отказват да се ваксинират. Така или иначе човек трябва да си сложи множество ваксини още в първите години на своя живот. Какъв е проблемът точно с тази? “ – коментира братът на Кевин. 

BGVOICE 
 
 


Още за: Още от: Здраве

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката