Лекари откриха положително свойство на COVID-19 за болните от рак 

06 януари 2021 23:06   3393 прочита


 
Лекари откриха положително свойство на COVID-19 за болните от рак 
Руски лекари откриха положително свойство на коронавируса. Откритието принадлежи на специалисти от Курган. Те вярват, че COVID-19 може да помогне за потискане на рак. Те открили, че онкоболните, преживели коронавирусна инфекция, вече не се нуждаят от химиотерапия. 

Пародонтозата увеличава риска от рак на белия дроб 

Курганските лекари са сигурни, че коронавирусът е толкова агресивен микроорганизъм, че дори може да засегне клетките, които са се дегенерирали в рак. С прости думи, covid-19 е толкова мощен вирус, че е способен да измести както „счупените“ соматични клетки, така и конкурентите - други вируси. Следователно в кръвта на заразените с коронавирус няма грипен вирус. 

Първите 7 симптома на рак, които пренебрегват 90% от хората 

Лекарите са загрижени и за друго опасно заболяване - морбилите. Поради пандемията много родители се страхуват, че не могат да ваксинират децата си навреме, което означава, че шарката може да се активира отново. Това заболяване само по себе си е много опасно и при отслабен заради К-19 имунитет последиците от огнището на морбили могат да бъдат фатални. Лекарите се притесняват и от активното разпространение на морбили рубеола. 

Симптоми на рак на сърцето 

Главният специалист на Първия московски медицински университет Владислав Жемчугов обяснява: „Не виждам връзка между морбили и коронавирус. Но ако ваксинацията бъде спряна, тогава огнището на морбили е реално". /zdrave. to 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката