Млада жена се бори с К-19 цели 331 дни! 

18 февруари 2021 23:40   1863 прочита


  

 
Бивша американска футболистка може да се счита за абсолютен рекордьор. 30-годишната жена цели 331 дни не може да се отърве от Ковид-19. 

Кейтлин Денис разказва, че се е заразила с вируса още преди да бъде регистриран първият смъртен случай в щата Илинойс. 

"Имам чувството, че измина цял век. Хванах вируса още преди хората да започнат да носят маски. Сега говорим за втората година, ваксини, нови щамове, нова администрация, но за мен е все едно. Винаги съм в леглото, в стаята си. Болна съм 331 дни. Чувствам, че времето не се движи, чувствам се като в затвор и блъскам по стената", споделя тя. 

Признава, че известно време си е повтаряла, че утре ще бъде по-добре, но вече и това не прави, съобщи Монитор. 

"Опитвам се да се помиря с факта, че този вирус е нещо, което няма да преодолея. Събуждам се всяка сутрин и се чудя как ще бъда днес. Аз съм това, което лекарите наричат ​​"дългосрочен пациент", където Ковид-19 превзема тялото и няма да си тръгне. Лекарите смятат, че може да има десетки хиляди като мен по света, но всъщност никой не знае. Сутрин се чудя дали ще имам гадене или силно замайване. Или може би мигрена с болки в тялото? Някои симптоми са постоянни, като болки в тялото и слабост от главата до петите, но някои идват и си отиват - звън в ушите, болка в ребрата, прескачане на сърдечния ритъм, горещи уши, изтръпнали пръсти, чувство на интоксикация", казва още американката. 

Кейтлин споделя, че вече няма работа и понякога трудно става дори от леглото. 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката