Роси Кирилова слабее с кафе и мед 

25 септември 2021 05:50   1476 прочита


 
 
Росица Кирилова продължава да бъде еталон за красота за всички възрасти, макар вече да е на 58 години. Естрадната певица от години е разпъвана на кръст заради съмненията, че прибягва да услугите на пластичната хирургия, за да изглежда така младолика. Роси обаче е категорична, че не дължи хубостта си на напредналата медицина. Наскоро тя изригна в социалните мрежи и се оплака, че не можела да повярва как се убивали да ѝ звънят да я канят по тв предавания, за да коментира несъществуващите си пластични операции вместо новите си песни и творчески планове. 
„Аз се чувствам добре вътре в себе си, а това е най-важното за един човек – да се чувства добре вътре в себе си. Харесвам се такава, каквато съм. А това как другите го възприемат, е много спорно – не можеш да се харесаш на всички, нито пък трябва да искаш да се харесаш, това е невъзможно. 

Човек трябва да е в хармония със себе си, а оттам нататък всичко е суета! Никога не съм пазила диети. Поддържам си килограмите, откакто съм на сцената – 60 кг при ръст 178 см. Обичам много кафе и мед, това е може би тайната на моя външен вид“, категорична е изпълнителката на „Боса по асфалта“. Тя допълва, че пие кофеиновата напитка почти в промишлена количества, а заради ежедневната консумация на мед не е докосвала лекарства от години. „Не си спомням кога съм боледувала за последен път даже. Когато си в хармония със себе си, изглеждаш и се чувстваш добре. 

Всички болести идват като последица от вътрешни преживявания. Спя много малко – лягам си в четири и ставам обикновено в седем. През нощта работя най-ползотворно. А сутрин ставам винаги рано, защото денят ми е много динамичен. Три часа сън са ми предостатъчни и много рядко си позволявам да полегна следобед за час“, разкрива още от режима си Роси. 
Сред задължителните за нея храни е рибата, която присъствала на трапезата ѝ поне 2 пъти седмично. Освен това певицата се стремяла да поддържа добра двигателна култура, затова тичала в парка по около 3 км на бавен ход. Ако имала възможност, правела го всеки ден, ако нямала, заменяла джогинга с разходки. 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката