19-годишно момиче, което изглежда като двегодишно: Моят живот е болка, но затова пък съм уникална

31 януари 2018 09:19   7835 прочита


 19-годишната Джорджия Ранкинг от Великобритания страда от рядка форма на скелетна дисплазия, заради която тя прилича на двегодишно дете. Момичето признава, че постоянно изпитва болки, но при това се гордее с твоята уникалност. Състоянието на Джорджия е толкова рядко, че тя няма дори официална диагноза.

Все пак момичето не може да бъде наречено обикновено джудже: тя е много по-ниска от всички останали, ръстът ѝ е само 80 сантиметра. При това Джорджия не се безпокои от ниския си ръст, а от постоянните болки, с които никакви лекарства не могат да се справят, пише в. "Мирър".

"Изпитвам болки от събуждането си до заспиването си", споделя Ранкин.

Освен това, гледайки на Джорджия, трудно е да се повярва, че тя изпитва мъки - момичето постоянно се усмихва. Тя със смях разказва с какви трудности се сблъсква при избора си на дрехи, като твърди, че въобще не се притеснява от външния си вид. "Харесва ми да съм такава уникална.

Аз и самата вече не искам да съм като всички останали", казва момичето. Не винаги обаче е било така - в училище момичето постоянно се сблъсквало с неприязън от страна на своите връстници и много се разстройвала заради своите различия с тях.

Освен това, първите десeт години от живота си Джорджия била принудена редовно да постъпва в болница - нейният необичаен организъм постоянно се сривал, а на 13 години момичето се лишило от възможността да ходи. Въпреки това, сега Джорджия живее пълноценен живот. Единственото, което я безпокои, са непрестанните болки. "В един момент аз разбрах: каквото и да правя, хората винаги ще ме съдят. Значи, това не трябва да ме спира по пътя ми към моите цели", казва Ранкин.

/blitz.bg/


Още за: Джорджия Ранкинг   форма   дете   Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката