48 г. затвор за баща, убил сина си, понеже го видял да яде изпражнения по сутиен 

12 октомври 2021 08:05   4545 прочита


48 г. затвор за баща, убил сина си, понеже го видял да яде изпражнения по сутиен 

Редуин е убил Дилън в пристъп на ярост, след възникнал спор за неудобни снимки, на които той носи женско бельо и яде изпражнения от пелена 

Баща от Колорадо е осъден на 48 години затвор за това, че е убил сина си, след като момчето е намерило снимки, на които баща му е облечен с червен сутиен и яде изпражнения от пелена. 60-годишният Марк Редуин беше осъден в петък от окръжния съд в Ла Плата за убийството на 13-годишния си син Дилън Редуин през 2012 г, съобщават БГ ВОЙС. 

Въпреки че, Редуин не говори по време на произнасянето на присъдата, съдия Джефри Уилсън каза, че 60-годишният мъж не е поел отговорност за действията си. 

„Обществото трябва да бъде защитено от вас. Трябва да бъдете отстранени от обществото за много дълъг период от време “, каза Уилсън в съда в петък. „Осъждам ви на 48 години и по двете обвинения, с пет години условно предсрочно освобождаване. “ 

Редуин беше обвинен през 2017 г. в изчезването на сина му Дилън Редуин, който бе обявен за изчезнал през ноември 2012 г., докато е бил на посещение отредено от съда на Деня на благодарността, в дома на баща му извън Дуранго в югозападен Колорадо, съобщава AП. 

Частичните останки на 13-годишния младеж са намерени на няколко километра от дома на баща му през 2013 г. Черепът му е открит едва през 2015 г. от туристи. 

Съдебните заседатели осъдиха Редуин през юли след по-малко от ден обсъждания. 

Прокурорите твърдяха по време на процеса, че Редуин е убил Дилън в пристъп на ярост, след възникнал спор за неудобни снимки, на които той носи женско бельо и яде изпражнения от пелена. 

Дилън и по-големият му брат случайно са открили снимките на компютъра на баща си по време на пътуване през 2011 г. и са ги разглеждали в заключена баня, докато баща им е спал, свидетелства по-големият му брат Кори Редуин. 

По-големият брат на Дилън направил свои собствени снимки, за да запише на телефона си и казал по време разпита, че е изпратил копия на баща си през август 2012 г., докато Дилън и Марк Редуин били сами на съвместно пътуване. 

Дилън знаел за снимките и не е пострадал по време на това пътуване, въпреки спора между Кори и Марк Редуин. 

Кори казал пред съда, че по -малкият му брат е „доста отвратен“ и искал да използва снимките като предимство в спор с баща си година по-късно. 

„Хей, изпратете ми тези снимки на татко, защото той ми изнесе реч, че вие сте лош пример и искам да му покажа кой всъщност е той“, казва Дилън Редуин в съобщение към по -големия си брат през август 2012 г., според съдебни документи. 

Редуин не даде показания. Но каза на следователите, че е оставил Дилън сам вкъщи и че той е бил изчезнал, когато се е върнал. Адвокатите на защитата предположиха, че Дилън е избягал и може да е бил убит от мечка или друго животно. 

Случаят привлече национално внимание, когато Редуин и майката на момчето, Илейн Хол, си повдигнаха обвинения за изчезването на сина им в шоуто на Д-р Фил през 2013 г. 

Хол свидетелства, че тя е изпратила Дилън в къщата на баща му на 18 ноември 2012 г., научила, че той липсва на следващия ден и подозирала, че бившият й съпруг не казва истината за изчезването на сина им. 

Съдебен антрополог свидетелства в процеса, че Дилън е получил фрактура над лявото око и че две следи по черепа му вероятно са били причинени от нож или остър инструмент в или близо до момента на смъртта. Фред Джонсън, специален окръжен прокурор, свидетелства, че следователите са открили следи от кръвта на Дилън в хола на Редуин. 

Общественият защитник Джъстин Боган предполага, че появата на Хол в национална телевизия обърна общественото мнение срещу бившия й съпруг и повлия на посоката на полицейското разследване. 

Редуин, който е шофьор на камион, беше арестуван в Белингам, Вашингтон, след обвинения през 2017 г. 

Блиц 
 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката