Бразилският Нострадамус, който предвиди 11 септември и смъртта на Даяна: Много мрачно бъдеще за Земята, сами ще сме си виновни

15 януари 2018 10:02   8870 прочита


Този уникален ясновидец, който не на шега е наричан бразилският Нострадамус, се казва Хуселино Нобрега де Лус. Дарът му да вижда в бъдещето е дошъл при него още в детството му, когато той е започнал да вижда пророчески сънища. Първоначално за своите роднини, а след това за знаменитости. Сега за него си спомниха, защото в своите пророчества той споменава 2018-а година.

През 1979 година Хуселин за първи път сънува пророчески сън, свързан с принцеса Даяна, която катастрофира с кола, но всичките му опити да предотврати трагедията остават безуспешни. Първо, Нобрег де Лус по онова време е бил 19-годишен никому неизвестен младеж, затова писмата му до президента на Бразилия Фернанду Енрике Кардоза, най-вероятно, никой дори не е взел на сериозно. Но по-късно, защото сънищата за гибелта на принцеса Даяна продължили да преследват Хуселино, той разпраща писма-предупреждения и до принцесата, и до влиятелните издания в Европа.

Нищо обаче не помага: на 31 август 1997 година, както е известно, Даяна загина в катастрофа в Париж. Приблизително същата е била и картината с атентатите срещу търговския център от 11 септември 2001 година. Макар и по онова време Нобрега вече да е бил доста известен ясновидец, който е бил уважаван в Бразилия. За неговите прогнози в САЩ си спомнили едва след случилото се.

Все пак, и в самата Бразилия неговите предсказания понякога не били от полза. Нищо, че Хуселино предвидил гибелта на състезателя Аертон Сена, авиокатастрофата, при която загива кандидат-президентът Едуардо Кампос, и много други неща. Каквото е било съдено да се сбъдне, се е сбъдвало. За този печален феномен на безсилие на ясновидците да променят нещо в света дори е писал великия американски оракул Едгар Кейси. В своята практика бразилският Нострадамус е предотвратил само катастрофата на самолета с полет на рейса, летял по дестинацията Сао Пауло - Паулиста през ноември 2014 година. Компанията се вслушала в предупрежденията на оракула и променила маршрута.

Катастрофата не станала, но дори в този случай голям брой хора не повярвали на способностите на бразилеца. Затова Нобрега смята, че е много по-ефективно да се работи с обикновени хора, които вярват в него и се стараят да избягват предначертаната съдба. И дори в този случай не всичко върви по мед и масло, но все пак положителни резултати има. Бразилският Нострадамус има и печален опит в работата си с правителството на САЩ, което по времето безрезултатно издирваше в Ирак Саддам Хюсеин, който, както впоследствие се оказа, надеждно се е криел от ЦРУ и американските военни под земята в специален бункер, разположен на 15 километра от Тикрит.

Обещавайки дори награда в размер на 15 милиона долара на онзи, който посочи скривалището на Хюсеин, правителството на САЩ пак не се надявало на успех, защото в самия Ирак никой не би се решил на такова предателство, дори и за такива пари, а външен човек е нямало как да разполага с тази информация. Не така стоял въпроса с Хуселино, който посочил къде се крие иракският лидер.

Въпреки всичките си опити обаче да получи полагащият му се хонорар чрез съда, Нобрега де Лус, както се казва, останал с празни ръце: правителството на САЩ дори не си и помисляло да му даде парите. Критики за разкриването на Саддам бразилецът отнася и от потребителите в интернет. Според тях, не било много почтено от негова страна да разкрива иракският лидер, въпреки славата му, разнасяна от международните медии.

Както се оказа, журналистите се оказали продажни: Саддам Хюсеин не бил разработвал никакви ядрени оръжия, а американците го ликвидирали без да имат никакво международно право за това. Що се отнася до предсказанията за една или друга страна, за света като цяло, Хуселино рядко прави такива. Не само поради това, че пророкът не вижда в това какъвто и да е смисъл, просто такива неща не му идват на сън често.

Въпреки това, за 2018 година ясновидецът е получил пророчество. Той казва, че през текущата година има огромна вероятност за космическа катастрофа: Земята ни може да се сблъска с огромен астероид, но, по думите на оракула, това няма да се превърне в планетарна трагедия. Затова пък, според пророческите му сънища, до 2043 година живи ще останат само 20% от сегашното население на планетата. Останалите 80% ще загинат в резултат на катастрофа, за която ще е виновно самото човечество.

/blitz.bg


Още за: детство   сънища   роднини   Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката