Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ази зима модното вдъхновение идва от Ћондон јриана √ранде е избрана за жена на годината ќт една кофичка кисело мл€ко излизат ц€ла планина от тези чудни мекички Ц ето точните пропорции за т...
   –егистрац舫абравена парола

÷ирк за 200 бона хонорар или възродена любов! ѕетканов и јлекс Ѕогданска се събрали месец преди Д¬»ѕ ЅрадърФ, игра€т Дпреоткриването на чувстватаФ


13 октомври 2017 10:28   7186 прочитаƒаниел ѕетканов и јлександра Ѕогданска са подновили любовната си връзка месец преди да вл€зат в шоуто „¬»ѕ Ѕрадър”, научи HotArana. Ћуди€ репортер от предаването на ћилен ÷ветков и манекенката се навили да разиграват цирк пред зрителите само за да грабнат тлъсти€ общ хонорар от 200 000 лева, с който са планирали да си куп€т общ апартамент.

„“е наистина се обичат, само че връзката им възкръсна през л€тото. ¬зеха решение обаче да изигра€т любовта си като сериал в предаването. ѕричината е €сна - пари”, коментира техен при€тел. —поред него, това става със знанието и одобрението на продуцентите и Ќова телевизи€.

ћиналата година двойката се раздели драматично с гол€м скандал заради изневерите на јлекс,но изглежда чувствата помежду им не са угаснали. ’убавицата от Ѕлагоевград бързо съжалила за изм€ната си, а репортерът се извинил за грубото си поведение спр€мо не€. «атопл€нето на отношението им станало през месец юни, а в кра€ на юли двамата отново станали гаджета и дори били заедно на море. ѕричината да не оповест€т възкръсналата си любов е намерението им да капитализират от сеира, който сътвориха пред ц€ла Ѕългари€ и да получат заслужено добри хонорари.

ќще с влизането си в  ъщата, ѕетканов и Ѕогданска не изглеждаха никак €досани един на друг, дори напротив – флиртуваха €вно и се опипваха. –еакци€та на јлександра, когато вид€ ƒаниел, бе повече от спокойна и сдържана, което не е естествено за човек, унизен по този грозен начин. «апознати издават, че влюбените се събрали месец преди старта на шоуто, но решили да запаз€т това в тайна и да го об€в€т официално в рамките на шоуто.

»де€та за театъра дошла от Ћюбен ƒилов-син, който е близък при€тел на јлекс и редовно присъства в коментарното студио на предаването. Ѕлагодарение на съвета му двойката си подсигурила по-гол€м интерес от страна на продуцентите и съответно – значително по-високи хонорари. »менно заради уж възкръсналите отношени€ на ƒаниел и јлександра, сезона на шоуто е об€вен като „любовен”. ¬сичко се движи по план и двамата разкриха чувствата си точно месец след влизането си в  ъщата, пише "”икенд".

ќт кухн€та на „¬»ѕ Ѕрадър” разкриват, че влюбените прибрали общата сума от 200 000 лева, за да заблуждават аудитори€та, че са се преоткрили в предаването. — парите планирали да си куп€т жилище в —офи€, защото досега живеели на квартира, а ƒаниел ѕетканов едва смогвал да плаща наема с оскъдната си репортерска заплата.

ќще за: ƒаниел ѕетканов  връзка  јлександра Ѕогданска ќще от: ∆ивот

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.