Един от най-ужасните серийни убийци се призна за виновен, историята на престъпленията му смразява кръвта...

30 юни 2020 09:40   4761 прочита


Между 1979 и 1986 г. извергът и социопат е извършил не по-малко от 13 убийства 

В Съединените щати серийният убиец от Калифорния Джоузеф Дианджело се е признал за виновен в съда. Поради тази причина прокуратурата се е съгласила да не изисква смъртно наказание по отношение на него и да остане с доживотна присъда. Джоузеф Дианджело е обвинен в извършване на престъпления, които в миналото са били приписвани на трима различни хора. В пресата са им били дадени прозвищата „Убиецът от Златния щат“, „Изнасилвачът от Източния район“ и „Нощния ловец“.

Между 1979 и 1986 г. извергът и социопат е извършил не по-малко от 13 убийства. През 1976-1979 г. са изнасилени около 50 жени и са извършени над сто кражби. Дианджело прониквал в домовете на самотни жени и след това ги изнасилвал. Ако в този момент до жертвата се оказвала мъж, то той го принуждавал да наблюдава това което се случва, поставяйки чинии на гърба му. Престъпникът заплашвал, че ще убие и двамата, в случай че поне една от тях падне на пода. Най-често той застрелвал мъжете, а понякога и двете жертви.

В някои случаи маниакът можел да се обади на жертвата си след години и да се интересува от нейното състояние. Много от тях, които така и не доживели да видят ареста му, се страхували до края на живота си. Убиецът е разкрит и арестуван след случаен ДНК тест на негов роднина./блиц.бг

 


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката