Ето СНИМКИ от погачата на внучето на Глория

08 април 2021 00:59   2871 прочита


Глория отново приюти дъщеря си в своята просторна къща, за да направя Погачата на малката внучка на певицата, която днес навършва 40 дни от своето раждане. 

Фолкпевицата и Симона Загорова са поканили много малко приятелки, с които да споделят този важен момент. А Глория побърза да се похвали със снимки от женското парти и специалната украса за случая. 

На една от снимките се вижда розовата торта, на която е отбелязана рождената дата на Галина - 25 февруари, както и колко е тежала при раждането -3130 и часът - 18,10. На другата снимка виждаме украсата, а на третата самата Симона със своето първо дете. 

Примата на фолка категорично отказва да я наричат "баба". Пред приятели заявила, че тя е майка на майката на бебето. "Така като ме гледате, приличам ли ви на баба", питала тя. 

Носят се слухове, че Симона и нейният приятел Даниел са освободили квартирата и са се нанесли в къщата на майка си, за да й помага в грижите за малката Галина. Или по-точно нейната баба е нагърбена с тази задача. Възрастната жена придружава своята внучка и правнучка на всяка разходка в парка./show.blitz.bg

 

 


Още за: Глория   баба   симона   Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката