Голямата любов на великия актьор проговори: Завинаги оставаш с мен, Тодоре!

18 септември 2019 09:27   4779 прочита


Втората съпруга на големия Тодор Колев - Йорданка, с която той изкарва най-дългия си брак, наруши дългогодишното си мълчание и изля душата си навръх рождената дата на актьора. На 26 август Адама щеше да празнува 80-годишнина, а Данчето, както я наричат приятелите ѝ, го почете по свой начин, макар да е на хиляди километри от родината.

Живеещата в Канада пенсионерка сподели архивни кадри на артиста и написа: „Оставаш с мен завинаги, Тодоре! Какво са годишнините? Безсилие на времето...“. Запитана от свои канадски приятели кой е мъжът от снимките, емигриралата актриса, която се отказва от театъра, веднага след като завършва ВИТИЗ, обяснява на английски: „Този красив мъж е най-големият и най-известният актьор на България. Почина преди 6 години, но всички българи продължават да го помнят. Той беше мой съпруг 17 години и е баща на любимия ми син“.

Всъщност за последно Йорданка Кирилова се прибра у нас именно заради сватбата на сина си от Тодор Колев – Александър, който обаче се разведе със съпругата си Ани през 2017 г. В Канада втората жена на Адама живее с дъщеря си Анриет, която е от първия ѝ брак с богат белгиец. Наскоро и тя я дарила с внук. Близки до семейството на актьора неведнъж са споделяли, че докато с Йорданка са били женени, гледал с еднаква любов и общия им син, и доведената си щерка. Сега обаче между тях също имало спорове за наследствената къща на майка им в родния ѝ Шумен.

Подобни скандали тресат и останалата част от фамилията на актьора, гръмнаха медии. Последната му съпруга Мария неотдавна бе обвинена от щерка му Албена, че не я пускала в столичния апартамент на артиста, в който той прекара последните си дни. Въпреки че по съдебен път наследниците на Колев уж разделили всичко, вдовицата им криела ключа от имота и не отговаряла на телефонните им обаждания. Щерката на незабравимия актьор обаче публично обяви, че няма намерение да коментира семейните им спорове, защото те касаели само тях, а не цялата държава./retro.bg/


Още за: Тодор Колев   Йорданка   брак   Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката