Гостенка на хотел остана ужасена от стаята на смъртта, в която я настаниха 

25 ноември 2021 10:02   3380 прочита


 

Собственик на хотел отвърна на удара, след като гостенка разкри, че стаята й прилича на „сцена на убийство с кървави следи“. 36-годишната Вики Форд остави язвителната рецензия на хотел New Oxford в Блекпул, твърдейки, че е "ужасена". 

Съобщава се, че майка й Норийн е резервирала четири стаи за дъщеря си, внуците и двама приятели с техните деца. 

Собственикът на хотела каза, че ако се е оплакала, той дори можел да я настани в друг хотел. 

Говорейки пред DailyStar, Вики казва: "Всички бяхме абсолютно ужасени от стаите си, когато стигнахме до тях. " 

Новият собственик Пол казва, че току-що е поел хотела през последните няколко седмици и разбира, че трябва да се свърши някаква работа. Но той все още не може да разбере някои части от негативната рецензия. 

"Имахме много свободни двойни, тройни и единични стаи на тези дати, така че с удоволствие бихме ви преместили в тях. Всъщност притежаваме друг хотел на крайбрежната алея, в който те дори можеха да бъдат преместени", обяснява Пол. 

"Жалбите не бяха регистрирани при нас по това време, така че не можем да направим нищо по въпроса, но всичко влиза в нашата книга за поддръжка", допълни собственикът на хотела на ужасите. 

Вики се оплака, че прозорецът в хотелската стая на приятелката на майка й не е можел да се затваря. 

"Имах двете си деца с мен и щепселът на чайника беше твърде малък, за да достигне до контакта, така че трябваше да държа децата далеч. На перваза на прозореца имаше намокрена тоалетна ролка, защото беше влажна и нямаше топла вода от мивката", разказва тя. 

Тя също така описа „червените белези по стените, които изглеждаха като нещо, което може да се опише само като сцена на убийство“. 

Вики е стигнала до заключението, че килимът в стаята е бил толкова стар и износен, че дори някой да е бил убит там, не е имало как да се разбере. 

В повечето от стаите таваните са протекли. 

"Вратата на душа също се откачи, когато се опитах да я затворя", разказва още Вики и също така твърди, че когато отишли ​​да разгледат останалата част от хотела, тя открила допълнителни причини за безпокойство. 

Тя каза: "Не се обърнахме към тях за проблемите, тъй като имахме деца с нас, не искахме да предизвикваме драма, докато бяхме там. Платихме £600 за тези стаи. Някои хора може да не могат да си позволят такива пари и да им съсипят празниците". 

Последните осем рецензии на TripAdvisor бяха оценени като „ужасяващи“, но учудващо бяха оставени 42 отлични отзива от общо 65. 

Блиц 
 


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката