Индиец се спомина от стрес по... заразения с COVID-19 Тръмп

15 октомври 2020 13:17   1764 прочита


Обожествяващият президента на САЩ Доналд Тръмп индиец Буса Кришна е починал от сърдечен пристъп след като разбрал новината за заразяването на президента с коронавирус, съобщава РИА Новости.

След заразяването на Тръмп Кришна нееднократно изпращал видеопослания с горещи пожелания за скорошно оздравяване на президента и първата дама.

Братовчедът на Кришна съобщил за изданието, че в неделя той се събудил сутринта, държал се нормално, а след това паднал.

"Изпадна в депресия, след като узна че Тръмп се е заразил с коронавирус. Почти не ядеше. Когато го закарахме в болницата, лекарите казаха, че е починал. Причината за смъртта е сърдечен удар", съобщава братовчеда на починалия.

Изданието уточнява, че Буса Кришна започнал да изпитва чувство на обожание към Тръмп преди около четири години, след като му се присънил американския президент.

Тръмп съобщи за положителния си тест в нощта на 2 октомври. От мерки за сигурност беше хоспитализиран за няколко дни, но от понеделник си е у дома. А дес  резултатите от тестовете за COVID-19 на американския президент са отрицателни./glas.bg


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката