Ирен Кривошиева: Не си спомням дали бях влюбена в Ламбо, бях с него от амбиция

23 януари 2020 08:36   3002 прочита


Актрисата Ирен Кривошиева се върна назад във времето и разказа за отношението си с покойния вече Стефан Данаилов. „Любовта ми към него беше страст, увлечение, амбиция. Не вярвам, че многото безбройни жени, от които той е бил харесван, са били влюбени. Те са били просто увлечени от тази височина. Това ме е увлякло и мен, естествено.

Не мога да си спомня дали бях влюбена, но сигурно”, разказа майката на Владимир - единственият наследник на голямата звезда на българското кино. „Стефан имаше едно качество, което аз никога не съм кавала, а именно това, че когато той влезе в стая с хора – всичко замлъква. Дъхът спира, а той взема този дъх. И когато излезе, той отнася дъха със себе си. И тогава човек казва – нещо липсва. Това е Божи дар. Синът ми има същото.

Това чувствах и аз тогава”, каза още Кривошиева в интервю за Нова телевизия. Този уикенд Ирен гостува в две телевизионни предавания, 40 дни след смъртта на Данаилов. В "Папараци" тя разкри и факта, че цялото наследство на покойника е преписано на сина им. "Това не е най-важното, но щом ме питаш ще ти отговоря, че Стефан остави абсолютно всичко на Влади. Няма на кого друг", каза пред Венета Райкова тя.

Жълтата телевизионерка се опита да изскопчи информация и за причината за настъпилата смърт при Ламбо. "Рак на белия дроб ли беше диагнозата?", запита Райкова, което актрисата не опроверга.

Автор / Източник: hot news bg


Още за: Кривошиева   любов   Ламбо   Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката