Истинска любов: „Забравих съпруга си и четирите ни деца, когато катастрофа ми изтри паметта, но се оженихме, след като отново се влюбихме“

12 февруари 2020 08:51   2723 прочита


Омъжената майка на четири деца Шрън Кар се усмихнала, докато се спускала по пътеката в бяла рокля в деня на сватбата си - за ВТОРИ път. Защото след ужасява автомобилна катастрофа, Шарън забравила, че е омъжена, има четири деца и почти всичко останало от живота си. Все пак решителният съпруг Роб не се възпрял успял да спечели Шарън за втори път, като се оженил за нея отново.

Шарън, която вече е на 51 години, разказа как сблъсъкът, който се състоял преди десетилетие, изтрил паметта й . Прибирайки се от болницата, тя била като вкаменена, особено когато „непознат“, наречен Роб, настоявал, че е неин съпруг.Сега Шарън, 51, от Нова Зеландия, споделя своята изумителна история ... „Събуждайки се след катастрофата, нямах представа къде се намирам. Тогава мъж седна до мен, посегна се за ръката ми и обясни, че съм в болница. Инстинктивно се отдръпнах.“ „Кой си ти?“, Попитах аз. "Аз съм твой съпруг", каза той.

„Не му повярвах нито за секунда. Единствената приятелка, която познавах беше Катрин и тя дойде да ме посети, обясни ми, че с Роб сме женени и имаме деца, това означаваше че съм загубила повече от десетилетие от живота си.Въпреки че лекарите потвърдиха, че съм претърпяла мозъчно сътресение, не можеха да обяснят защо съм загубила паметта си. Защото бях уплашена да се прибера със съпруга си, който чувствах като непознат, Катрин се съгласи да остане при мен, докато се приспособя към живота на майка и съпруга.

Въпреки че нямах спомен от семейството си, беше ясно колко много ме обичат и така през следващите няколко месеца се посветих на това да участвам в живота им по-активно. Прекарвайки време заедно като семейство, бхме намерили радост в прости неща като пазаруване на хранителни стоки и игри сна бейзбол. Въпреки че състоянието ми се отрази върху психичното здраве на Роб, подкрепата му към мен остана.“ Шарън казва, как мъжът й я накарал да се влюби в него отново и въпреки, че все още не си спомня дълъг период от живота си, те са решили да започнат отначало. Шарън и Роб се ожениха за втори път и доказаха, че любовта няма граници, когато е истинска, тя не може просто да изчезне!

Thesun.co.uk


Още за: памет   катастрофа   загуба   любов   Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката