Ќовините на югозападна Ѕългари€
”спешна адвокатка, съпруга и майка: јмал  луни най-накра€ показа близнаците си “ежки времена за най-сексапилната германска полицайка! Ўефовете € привикаха иЕ ќнколог разкри какви 5 неща би направил, ако му постав€т диагноза рак
   –егистрац舫абравена парола

»стори€та на тази красавица е неверо€тна!  ато малка била отвлечена и продадена в ромско семейство, а послеЕ.


10 октомври 2018 10:30   1852 прочита огато била на 19, “амара –оманович се омъжила за сво€ при€тел, родила им се прекрасна дъщеричка и всичко предвещавало щастливо бъдеще. Ќо скоро семейните скандали между т€х се превърнали в ежедневие.

≈дин ден “амара така се скарала със съпруга си, че взела дъщеричката си и изб€гала от дома. «аедно с момиченцето стигнала до гарата, където се запознала с непозната жена.“€ й предложила работа в  ишинев и “амара приела.

ќказало се, че нищо не е така, както изглежда. ўом пристигнали, накарали “амара да проси. ≈дин ден се прибрала в общежитието и вид€ла, че момиченцето й го н€мало. »звън себе си от притеснение майката започнала да издирва дъщер€ си, докато не разбрала, че е била отвлечена от същите хора, които € накарали да проси. “е продали момиченцето на ромско семейство срещу… златни обеци.

«а щастие момиченцето имало късмет. –омското семейство се грижело за него наистина много добре. —менили името й на ћари€, т€ живеела в гол€ма къща, изучила се добре и имала всичко, което си пожелаела. Ќезависимо от всичко момичето имало чувството, че не принадлежи до това семейство, още повече не приличала на никого от т€х.

ћеждувременно “амара продължавала да търси дъщер€ си, но така и не усп€вала да открие нещо за не€. Ќакра€ започнала да пие от мъка. “€ родила още две деца, но едното – момченце, й било отнето от социални грижи заради алкохолизма, а другото оставила направо в родилни€ дом.

»стината била разкрита, когато умирала бабата на ќлга от семейството, което осиновило момиченцето. “€ решила на смъртни€ си одър да признае ц€лата истина. ѕо това време ќлга вече била на 16 години. Ѕез да отлага, отишла в полици€та и разказала истори€та си. “ам открили, че е об€вена за издирване вече н€колко години.

ƒнес ќлга продължава да живее с ромското си семейство, но опитва да помогне и на майка си да се върне към нормални€ живот./Lifebg.net

ќще за: истори€  красавица  бъдеще ќще от: ∆ивот

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.