Като на кино: Тя отиде на почивка със съпруга си, но се прибра сама заради друга

14 август 2020 09:21   2435 прочита


Понякога животът се стича точно така, че ни прави шега точно в момента, в който си мислим, че всичко е идеално

Те са влюбени, имат си детенце и животът им изглежда идеален.

И после всичко рухва след една почивка. Понякога животът се стича точно така, че ни прави шега точно в момента, в който си мислим, че всичко е идеално.

Имаме прекрасно семейство, животът е идеален, но съдбата често ни погажда номера. Точно такава е историята на младата рускиня Юлия, която я описва в социалните мрежи. Само за дни драматичният й пост е репостван десетки пъти от потребители. Самата тя твърди, че прави това, за да предпази други като нея.

Ето и нейният разказ:

Преди три години се запознах с бъдещия си съпруг. Той честно ми призна, че наскоро се е развел с бившата си жена. След това започнахме романтична връзка. Скоро се оженихме и тогава се роди синът ми. През следващите две години имахме много натоварен график, така че не отидохме на почивка. Наскоро обаче най-накрая имахме възможност да посетим курорта Сочи заедно. Предварително си взехме почивка от работа и помолих родителите ми да се грижат за нашето дете. На почивката обаче се запознахме с бившата му съпруга.

След това поведението на мъжа ми се промени. Той започна да прави нецензурни шеги по неин адрес и на висок глас, на публично място, казваше, че тя се е занемарила и е станала много стара. от тези разговори дори я подтикна към истерия, след което тя избяга от плажа. Естествено, срамувах се от съпруга си. Каза му да намери бившата си и да й се извини.

Той направи точно това. Тя си тръгна от курорта седмица след това. Но тогава той каза, че трябва да се разделим.

Благодари ми за прекараното заедно време и каза, че след като разговарял сам с бившата си, най-накрая разбрал, че все още я обича.

Тогава просто опакова нещата си и си тръгна. Все още съм в шок. Мечтаех не за такава ваканция./blitz.bg


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката