Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки времена за най-сексапилната германска полицайка! Ўефовете € привикаха иЕ Eто €  орнели€ Ќинова като студентка ћелани€ “ръмп издаде една от най-големите си тайни! √реховно горещото й т€ло се дължи наЕ
   –егистрац舫абравена парола

ћайка накара дъщер€ си да тръгне по-рано от училище, за да вземе братчето си от градина! 2 часа по-късно едва сдържаше сълзите си заради тази —Ќ»ћ ј...


10 октомври 2018 10:32   3388 прочита¬ един най-обикновен ден може да се случи нещо съвсем неочаквано. “ова го зна€т най-добре хората, които имат деца.


¬ това се е уверила и героин€та на днешната ни стати€ -  андис, след като неочаквано получила обаждане по телефона от детската градина на сина си, че тр€бва да отиде да го вземе по-рано. » тъй като жената не разполагала с такава възможност, се наложило да помоли дъщер€ си да € отмени.

 огато след н€колко часа децата й не се прибрали,  андис започнала да се притесн€ва сериозно. ћалко по-късно в мрежата вид€ла снимка, ко€то € накарала да се просълзи.

¬инаги се радваме да ви разказваме хубави и трогателни истории. Ќо пон€кога разказът от първо лице е толкова емоционален, че си заслужава да го прочете така, както го е написал авторът му. «атова ви предлагаме да видите какво написа за сина и дъщер€ си тийнейджърка  андис  ари.

"ƒнес в семейството ни възникна извънредна ситуаци€, което наложи дъщер€ ми да си тръгне по-рано от училище, за да вземе по-малки€ си брат от детската градина. ћислех, че двамата просто са се прибрали у дома, докато не вид€х снапчата й.

¬место да пропусне часовете, т€ е решила да се върне обратно в училище с 3-годишни€ си брат и му е позволила да поспи в об€ти€та й до кра€ на часовете.

Ќе съм убедена, че подобно нещо е разрешено и че дъщер€ ми не е нарушила правилата, но общо взето ми е все едно. ƒъщер€ ми помогна на семейството и се върна към задължени€та си, гушкайки по-малки€ си брат.

»ли съм най-лошата майка на света, или най-неверо€тната. ћол€ ви, не ми казвайте каква съм, позволете ми да живе€ в блажено неведение, докато гледам тази снимка. ∆ивотът е толкова кратък, а подобни моменти го прав€т истински щастлив", написа  андис.

«а броени часове публикаци€та й се сдоби с хил€ди харесвани€, коментари и сподел€ни€. ћного от потребителите изказват най-сърдечните си пожелани€ по адрес на  андис и дъщер€ й.

Ѕез съмнение най-силната любов е тази, ко€то живее в семейството. ј постъпката на това младо момиче заслужава уважение. /jenata.blitz.bg

ќще за: майка  дъщер€  обаждане ќще от: ∆ивот

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.