Ќовините на югозападна Ѕългари€
»нтересна и практична иде€ за вечер€! ≈катерина „амурлийска: — хомеопати€ се ограничават поражени€та от инсулт Ќай-лесната и бързо приготв€ща се салата!  атък с печени чушки
   –егистрац舫абравена парола

ћистери€та е разгадана: “аро хороскоп разкри всичко, за което зодии тр€бва да се готв€т през 2019 година ( ј–“»)..


6 декември 2018 10:20   1691 прочита¬ажно е да припомним, че през 2019 година може да очакваме много възходи и падени€, но и бързо възвръщане.  олелото на съдбата ще се завърти за всеки човек, независимо от зоди€та.

¬ихърът на съдбата през 2019 година ще бъде свързан с кариерата и паричната сфера. ¬ тези области промените ще са най-веро€тни.

«а да разберете обаче какво очаква вс€ка едно от зодиите, вижте какво казват магическите карти по-надолу.

ќвен

ѕрез 2019 г. ще тр€бва да работите усилено. √одината е добра за см€на на работата. ѕарите ще идват и ще си отиват, на пък ще харчите разумно и ще се сдобиете с неща, които ще ви служат и за напред.  огато вземате важни решени€, се вслушвайте само в интуици€та си.

Ќасто€ще

ƒвойка чаши показва, че проблемите и конфликтите в службата ви, ще бъдат решени успешно. ўе спечелите вли€телен човек на ваша страна, това ще е началото на печелившо партньорство. Ќови€т ви статут ще доведе до стабилизиране на финансовото ви положение. Ќепосто€нната любовна афера, може да се превърне в дълга и щастлива връзка.

ѕърва половина на годината

 олесницата показва, че искате да се откъснете от всичко старо и да намерите нов път и нови цели през новата година. «а да го направите обаче, ще е необходимо да смените сферата си на работа. ¬ личните отношени€ ще отбележите €сен прогрес, объркването вече е свършило за вас, знаете точно какво искате.

¬тора половина на годината

Ўестица пентакли показва, че всичко, което получавате, ще е награда за усили€та ви. ѕокажете щедрост и отзивчивост на вашите близки. ¬заимоотношени€та с партньора ще се развиват гладко, но семейната карта предупреждава, че тр€бва да дадете повече от себе си.

“елец

ѕрез първата половина на годината си заслужава да се опитате да промените това, което не ви харесва.  ризисните ситуации в кра€ на 2018 г. ще ви принуд€т да работите повече, но за сметка на това ще се научите да роботите изключително бързо. ¬ началото на новата година ще отдел€те много време за работата и карира, но това ще ви донесе удоволствие и удовлетворение. Ќе обръщайте внимание на завистниците, вслушвайте се само в собствената си интуици€.

Ќасто€ще

—едмица мечове е карта на надежда и увереност. »зглежда най-лошото е свършило. ¬ашите мечти се основават на натрупани€ опит. ѕазете се от недомислени авантюри и не сподел€йте плановете си с околните, защото не всеки ви мисли доброто, но все пак не пренебрегвайте съветите на най-близките си хора.

ѕърва половина на годината

ўе постигнете големите си цели, ще завършите най-неотложните си задачи.  артата —ветът ви съветва да напуснете насто€щата си работа и де се опитате да правите нещо друго. ѕреди да срещнете нови и полезни за вас хора, може да попътувате в друга държава или на екскурзи€ в страната. Ћюбовните взаимоотношени€ ще са хармонични. ¬ крайна сметка ще успеете да са справите с всичко.

¬тора половина на годината

–ицар чаши олицетвор€ва нови планове и желани€, но още са само в главата ви. ѕрез ноември ще бъдете въвлечени в конфликт, от който истинските ви при€тели ще помогнат да се измъкнете сухи без загуби. ѕо-възрастен от вас човек със значителен социален статус ще ви дава добри съвети. ¬ тези шест месеца може да срещнете любовта или да се обвържете с брак.

Ѕлизнаци

Ѕлизнаците, които искат да подобр€т умени€та си и полагат усили€ за това, ще берат плодовете на труда си.  артите “аро ви съветват да не инвестирате в закупуване на ново жилище през 2019 г. Ќе вземайте пари на заем, особено от непознати хора. Ѕлагодарение на собствената си инициатива ще изберете партньора си без да чакате подаръци от съдбата.

Ќасто€ще

 артата јсо чаши показва, че н€ма да се отегчавате, защото през ц€лото време ще изпитвате силни емоции и разнообразни впечатлени€. √ол€ма част от т€х ще бъдат много положителни и ще ви донесат неизмерна радост.

ѕърва половина на годината

 артата на смъртта показва големи промени в живота ви. “€ пророкува скъсване с миналото, отхвърл€не на всичко старо и ново начало. Ќай-веро€тно ще смените работата или ще се преместите на нов адрес. Ќека страшното изображение не ви плаши, миналото тр€бва да бъде освободено, за да дойдат по-добрите времена.

¬тора половина на годината

ќсмица пентакли показва, че знаете какви са целите ви и накъде отивате, имате необходими€ опит и умени€. ¬ кариерата може да направите добър пробив. ўе имате много работа, но това не ви плаши. ¬ крайна сметка ще получите щедро възнаграждение, благодарение на което ще имате възможност да се сдобиете с гол€ма придобивка.

–ак

ќнези от вас, които са женени, ще се радват на безоблачно спокойствие. ∆елателно е да не стоите на едно м€сто, а да поемете инициативата в любовните дела. ѕрез пролетта имате шанс за значимо запознанство. ѕо отношение на парите бъдете внимателни, безразсъдните разходи обещават разочаровани€. ¬ кра€ на зимата ще получите интересна оферта за работа.

Ќасто€ще

»мператорската карта показва, че сте поели отговорност за н€кого или нещо, това обаче не ви тежи, защото чувствате, че имате силата да се справите с проблема. ¬ъв финансовата сфера сте в безопасност. »мате реалната възможност да получите това, за което сте мечтали. ¬ кра€ на годината ще бъдете покровителствани от по-възрастен и много вли€телен при€тел, той ще ви помогне в намирането на нова работа.

ѕърва половина на годината

ѕетица чаши показва, че нерешителността ви пречи да достигнете целите си, въпреки имате значителен напредък, от който тр€бва да се възползвате. Ќе се фокусирайте върху отказите, а променете плановете и ситуаци€та, в ко€то се намирате и помете с нови сили. ћоже да получите малко наследство, а през пролетта да сключите брак.

¬тора половина на годината

Ўестица жезли показват успеха от свършената работа. ¬реме е да приложите идеите и плановете си на практика. ѕостигнатото на работното м€сто ще доведе до благопри€тни промени в живота ви. ўе получите добра новина и покана за при€тно събитие.¬ лични€ ви живот ви очакват любов и хармони€.

Ћъв

Ќовата година ще ви срещне със сложни задачи и рутинни дела. Ќевъзможността да постигнете целите си ще идва от липсата на нови идеи. Ќе се занимавайте с емоциите си.  онфликтите ще навред€т на репутаци€та ви. —амотните ще искат да имат семейство, но не бързайте да сключите брак, подберете партньора си по-добре. ќбръщайте повече внимание на чувствата и желани€та на хората около вас.

Ќасто€ще

 артата на слънцето показва, че трудът ви ще донесе желани подаръци, които може би не сте очаквали. Ќасладете им се напълно. –аботите упорите, но тр€бва и да почивате. ўе имате подкрепата на партньора, стига да вземете отпуска и да имате нагласата да се насладите на при€тни мигове. ¬ паричната сфера ще постигнете стабилизиране.

ѕърва половина на годината

ƒеветка жезли предупреждават за приближаването на проблемите. Ќай-веро€тно е това да се отнас€ до реализаци€та на служебните ви задачи и организаци€та на работата ви. »мате сили да се справите с трудностите и да предотвратите настъпващата криза. ¬ семейните отношени€ ще изживеете период на стрес.

¬тора половина на годината

ѕознат от обкръжението ви носи н€каква скрита за вас заплаха, предупреждава  ралица мечове. ѕогледнете по-отблизо хората около вас. ≈дна високопоставена жена може да ви помогне да преодолеете преп€тстви€та си. ‘инансовата криза ще бъде преодол€на благодарение на вашата работливост.

ƒева

Ќе грабвайте под мишниците всичките си приоритети. ѕериодът €нуари-март е подход€щ за намиране на партньор в живота. “ърсете нова работа през пролетта и ли есента на 2019 година. —емейството ще добав€ повече топлина към ежедневието ви. ѕрез л€тото ще се сблъскате с финансови проблеми, но не се съсредоточавайте върху финансовите блага, а обърнете внимание на отношени€та с роднините, те са ви по-важни.

Ќасто€ще

—праведливостта предупреждава за правни въпроси, които ще изл€зат на дневен ред. —пазвайте закона и бъдете честни с хората около вас, така успехът ще бъде в ръцете ви. ¬с€ка измама може да доведе до поражение. ¬ професионален план тр€бва да вземете важно решение, намерете общ език с колегите и не решете въпроса експресно, за да не ви тежи.

ѕърва половина на годината

ўе се радвате на нови проекти и дори на нова работа. ѕаж жезли показва, че ще получите морална или друга помощ от ваш млад роднина. “ова ще ви помогне да избегнете проблемите и да се отдадете на положителни емоции. »нтуици€та ще ви подскаже как да избегнете финансови затруднени€. Ќеочаквано пътуване ще ви донесе радост.

¬тора половина на годината

 артата —трашни€ съд ви казва: сега или никога. ќтлагате от дълго време решение по важен въпрос, отделете време и не пропускайте шанса да го решите по-най-добри€ начин. ќчаква ви нов етап в кариерата ви, възможно е да се преместите в нов дом, закупуването на нов автомобил също не е изключено. ¬ъзможни са и брак и раждане на дете.

¬езни

ѕрез пролетта на работното м€сто са възможни конфликтни ситуации, не по ваша вина, а по вина на колегите ви. Ѕъдете търпеливи и не се забърквайте в свади и кавги. Ќервната ни система ще бъде изключително чувствителна през 2019 година. ўе завършите повече от проектите си, планирани за идната година.  артите “аро ви препоръчват да прекарате месец декември в семейна обстановка и да отделите повече време за близките си.

Ќасто€ще

 артата ѕаж мечове ви предупреждава за злоба и завист от страна на човек в заобикал€щата ви среда. ѕазете се тази скрита заплаха може да ви причини вреди, защото под маската на добронамереността този човек сее клюки и слухове зад гърба ви. ѕазете се от простуди в кра€ на годината, обърнете повече внимание на здравето си. ѕри€телите ви ще помогнат за решаването на болезнен въпрос. Ќ€ма да останете незабел€зани от началниците си и ще получите увеличение на заплатата.

ѕърва половина на годината

јсо пентакли показва началото на изключително благопри€тен и плодотворен период. Ѕизнес успехът ви е гарантиран. ‘инансовата печалба ще дойде неочаквано. ≈дно е сигурно – късметът ще е на ваша страна. ћатериалното благополучие гарантира емоционална стабилност и мир в семейството. ўе имате и подкрепата на при€телите си.

¬тора половина на годината

ƒесетка чаши показва, че е време да се съсредоточите, да обобщите постигнатото до сега и да жънете плодовете на вашите усили€, направени по-рано. –авносметката ще ви донесе удовлетворение и в душата ви ще цари мир и хармони€. —ега вече може да се позволите да прекарвате времето си безгрижно и да излизате повече с при€тели.

—корпион

ћнозина ще усет€т вълна от енерги€ и силно желание да постигнат целите си.  артите “аро обещават успешни сделки, срещи с подход€щите хора и важни срещи. —корпионите обаче тр€бва да положат усили€, за да реализират възможностите. јко все още не сте намерили любовта, не се притесн€вайте, липсата на партньор ще ви позволи да се реализирате в професионалната сфера и да укрепите финансите си.

Ќасто€ще

—едмица пентакли ви препоръчва да мислите три пъти преди да вземете важно решение. Ќе обичате да роботите, но осъзнавате, че това е важно за финансовото ви състо€ние. јко в професионалната сфера не тр€бва да очаквате бързи резултати, то в любовта нещата ще се развиват доста динамично и постепенно ще подобрите връзката си с партньора.

ѕърва половина на годината

“рудностите в живота отраз€ват вътрешните ви страхове и бариери, които сами сте поставили през себе си. ќсмица мечове предупреждава да не потискате идеите си. јко работата ви не позвол€ва да разгърнете пълни€ си потенциал, то тогава сменете €. —амотни сте, защото не сте готови да отворите живота си за друг човек, страхувате се от неодобрението на партньора.

¬тора половина на годината

ўе бъдете изправени пред сериозни проблеми, но нещата ще дойдат на м€стото си от само себе си.  артата на ћагьосника показва, че може да постигнете финансов успех, вслушвайки се в интуици€та си. ƒори отлаганите проблеми ще се разрешат. ѕрез този период може да намерите партньор точно по ваша м€рка и изисквани€.

—трелец

ѕригответе се за неочаквани перспективи. Ѕързите и внимателни действи€ ще дадат тласък на кариерата ви. ќчертавате нови задачи и се справ€те добре с т€х. ѕрез декември ще успеете най-накра€ да се занимавате с проблеми, които ви тревожат ц€лата година. ѕомислете внимателно за финансовите стъпки, но не залитайте по екстремни идеи, които обещават бързи печалби.

Ќасто€ще

 олелото на съдбата е предвестник на големи промени.  артата прогнозира, че съдбата неочаквано ще ви се усмихне.  артата обещава във финансовата сфера – пари, в бизнеса –успех, нова изкачена стъпка по стълбицата на професионалното ви поприще. јко сте сами, сега е перфектното време да откриете партньор. ќчакват се положителни промени и решаване на проблеми, които в миналото не сте усп€вали да решите по един или друг начин. Ќе си играйте с чувствата на хората.

ѕърва половина на годината

 артата –ицар ћечове вещае период на напрежение. ѕо време на работа сте прекалено придирчиви към колегите си, а вие самите не търпите никаква критика. ѕлановете ви могат да бъдат нарушени, а при€телите да ви предадат. ¬ семейните отношени€ ще настъпи период на охлаждане и отчуждение, защото не разбирате гнева на любимите си хора. ѕазете се от забол€вани€ на горните дихателни пътища.

¬тора половина на годината

–аботата ще е удоволствие. Ќещата ще върв€т по-добре от вс€кога. ≈кипът, с който работите ще е надежден и резултатите н€ма да закъсне€т. ƒеветка чаши ви предсказва добро настроение и възторг. “рудностите и конфликтите ще останат в миналото.  артата предвижда щастие в лични€ живот, но и предупреждава да не изпадате в крайности.

 озирог

¬ професионалните и паричните въпроси н€ма да има риск за вас, но ви чакат н€кои драматични промени. Ќ€кои ще се премест€т в ново жилище, а други в съседен град или чужда държава.  озирозите ще срещнат нови при€тели, благодарение на които ще откри€т и по-високоплатена работа. ¬ любовните въпроси също ви очаква подем. ѕравете по-често подаръци на любимите си хора.

Ќасто€ще

 артата на жреца свидетелства за вашето безусловно доверие в авторитетна личност. ћоже да става въпрос и за старши човек от семейството ви. Ќегови€т съвет ще ви помогне да преодолеете преп€тстви€та пред най-значимите ви цели. ¬ сферата на личните отношени€ картата символизира доверието, силата на съюза, а за необвързаните предсказва, че скоро ще намер€т любовта.

ѕърва половина на годината

 артата седмица чаши издава, че имате гол€ма иде€, но не сте на€сно как т€ може да бъде приложена на практика. ¬ажно е да направите правилни€ избор, преди да стартирате каквито и да е било действи€ по реализирането й. ѕрегледайте пак плановете, разгледайте възможностите.  артата показва още, че сте се насочили към партньор, който е недостоен за вас или пък имате прекомерни изисквани€.

¬тора половина на годината

“ройка жезли недвусмислен показва, че всичко, което се случва край вас, е в хармони€ със съдбата и тр€бва само да се по-търпеливи, за да се сбъднат мечтите ви. ќтношени€та в любовта ще бъдат стабилни, може съвсем спокойно да планирате съвместното си бъдеще.

¬одолей

Ўансът за намиране на работа е най-висок през първата половина на годината. ¬ любовната сфера могат да възникнат проблеми. ѕрез л€тото ще се сблъскате с недостиг на финансови средства, но не се притесн€вайте дългогодишни при€тели ще ви помогнат с пари. ¬тората половина на годината е по-малко благодатна за кариерата ви, но пък финансово по-успешна. ѕрез л€тото внимавайте с документите.

Ќасто€ще

 артата на Ћуната показва, че сте несигурни за бъдещето си, страхувате се да не загубите работата си и посто€нно мислите как н€ма да намерите нова. ”спокойте се, н€ма причини за страх. ќпитвате се да избегнете н€каква ситуаци€, но пон€кога е най-добре да се изправите очи в очи с врага. ¬ъзможни са финансови проблеми, но с помощта на близките ви те ще бъдат решени.

ѕърва половина на годината

ќтворени сте да приемете нови предизвикателства, но кралица жезли ви предупреждава, да не реагирате бурно критиките и обидите от страна на началници и колеги. јко приемете нещата спокойно, ще може да се движите нагоре по професионалната стълбица. Ќе позвол€вайте други да вземат решени€ вместо вас.

¬тора половина на годината

ћоже да достигнете нови висини. Ўестица мечове ви съветва да слушате вътрешната си интуици€ и да не се страхувате от промените. Ќа професионалното поприще е възможно да смените работата или пък да се нагърбите с нови задачи на старата. ћоже би ви предстои разд€ла с партньора, ко€то ще е особено болезнена.

–иби

Ќеобходимо е да подредете приоритетите си през новата година, от това ще завис€т кариерата и финансовото ви положение. ўе срещнете сериозни преп€тстви€ по път€ към целта, но имате достатъчно сили и способности да ги преодолеете.  артите “аро предвиждат, че в любовта ви очаква съдбоносна среща. Ѕъдете положително настроени. ѕазете се от настинки и се грижете за ставите си.

Ќасто€ще

–аботата ще заема ц€лото ви време. Ќеобходимо е да направите компромис и да успокоите топката. “ова ви съветва картата ”мереност. ¬ъзможни са обостр€ни€ на стари хронични забол€вани€, не забрав€йте да посетите лични€ си лекар. —тарите любовни рани ще бъдат излекувани само и единствено от времето.

ѕърва половина на годината

 артата на √лупака винаги предупреждава , че нещо старо се разпада в живота ви, а това носи объркване. Ќа работното м€сто задайте нови задачи, но все пак се постарайте да ги изпълните. »мате €сно представа точно как ще изкарате пари. Ќа хоризонта ще се по€ви възможност за нова любовна връзка, но не е изключено да подновите и стара.

¬тора половина на годината

Ўестица жезли ви гарантират стабилност в работата и здравето. ќпитайте се да избегнете агреси€та и крайните емоции, защото кармичната природа на тази карта връща всичко, което се дали на другите към вас. ¬ периода очаквайте финансови успехи, ако €сно се поставили целите си и ги следвате неотлъчно.

»зточник:  анал 3

ќще за: мистери€  хороскоп  таро  въпроси ќще от: ∆ивот

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.